fredag 27. september 2013

Slørlandshelg med kreative sysler mens vi venter...


Hei på deg!
Da var helga like om hjørnet og når jeg går på jobb i dag har jeg med meg ut dørene en stor bag. Helgen skal tilbringes på ridestevne i Grimstad. Resten av familien dro i går mens jeg kommer etter i dag. Jeg må bare på jobb først.


Bagen min er innholdsrik. Klær, rideutstyr, lesestoff, og håndarbeid. Jeg har gjort klar en stor pose med arbeid slik jeg  unngår dødtid av noe som helst slag.  Himmel, det er mye venting på sprangstevner.
Tiden blir ofte brukt til kake-spising og kaffedrikking mens man venter, og venter og venter... venting som kunne hatt blitt brukt til  fornuftige ting.... som å montere Tilda nisser.
Denne helgen skal det samtidig med kakespising ( de har alltid så gode kaker på sprangstevnene) jobbes mens jeg ...venter.


Når man reiser til Sørldandet holder det liksom ikke bare med kaker og kaffe, så litt påfyll av åndelig føde er viktig (vi snakker jo tross alt om S Ø R L A N D E T).

I tillegg til små nissekjoler, nisseluer, brodergarn og flere pakker med tildahår har jeg pakket med meg den nyeste utgaven av Levlandlig.
Så da er jeg klar....klar for en spennende og kreativ helg sammen med familie og venner i vakre omgivelser.3 kommentarer:

 1. Ingen fritidsproblemer der i gården skjønner jeg :D. FIne bilder du viser fra hjemme ditt. Stilig den sølvgrå planten du har i kakeboksen din. Sto å vurderte om jeg skulle kjøpe en slik siste jeg var på plantasjen, og nå kjenner jeg at jeg angrer på at jeg ikke kjøpte den. Blir nok en ny tur i dag da tenker jeg ;).
  Ha en fin helg :)
  Klem fra Lise

  SvarSlett
 2. Da er du nok på vei sørover. Med mange kreative aktiviteter i baggen.
  Koselig å ha noe å drive med mens en venter.
  Ønsker deg ei herlig helg :)

  SvarSlett
 3. Høres koselig ut! Velkommen til oss her sørpå, vi har hatt en nydelig dag i dag og kan vente oss det i morgen også! Fine bilder på bloggen din.
  Hilsen Signe.

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)