torsdag 12. september 2013

Blå og hvit høstpynt


Hei og god onsdag!
Når onsdag ettermiddag er her, begynner fredags følelsen å komme snikene. Det gjør den alltid!
Kun et par dager til på jobb og så to deilige fridager.
Denne helgen er første helgen på lenge som jeg ikke har fult opp på timeplanen og det føles godt. Denne helgen skal nytes hjemme fra sofaen og garasjen (når fridagene nærmer seg kommer de kreative ideene snikene) 
Nå er jeg av den typen som synes at kreative sysler er energiskapene så et opphold i garasjen i løpet av helgen er godt for sjelen.Bildene i dette innlegget er av en koffert jeg ikke klarte å motstå på en lokal interiørbutikk. Den ser gammel ut men  det er bare synsbedrag. Kofferten er ny og ble kjøpt på FEEL her på Ålgård.


Høst er tid for innekos og jeg må innrømme det at jeg diller mer og mer inne etterhvert som mørket kommer tidligere om kveldene.
Jeg synes at det er viktig å kose seg hjemme og det og ha noe fint å se på skaper hygge. Det er ikke alltid det trenger å være så mye. Noen telys på et fat sammen med litt lyng, et vakkert fat med epler eller som her en koffert med gamle og nye ting i skjønn forening.


Blomster er jeg avhengig av, selv om jeg er forferdelig god på å ta livet av dem. På denne tiden av året er det fint å pynte med lyng...både innendørs og utendørs. På kjøkkenbordet står hvit lyng sammen med Paul i øye oppi en gammel fransk form ( som er kjøpt på antikk og samle-messen)  En vakker høstdekorasjon i blått og hvitt. Høsten trener jo nødvendigvis ikke alltid være orange...

Jeg ønsker alle som er innom en deilig onsdag5 kommentarer:

 1. Hei!
  Ja, høsten kommer snikende nå, og det er bare å ta frem levende lys, høstblomster og belage seg på innekos! Morsom koffert du fant!

  Ha en flott dag, og en god helg!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 2. Jeg er av og til innom bloggen din, og hver gang blir jeg veldig glad! Du har det så koselig, og det du skriver er alltid så positivt. Du er en suveren formidler av ekte livsglede. Jeg likte godt både den "nygamle" kofferten og høstdekorasjonen. Apropos den siste; jegmtror planten heter Pauli øye, altså Paulus sitt øye. Hvem vet, kanskje den salige apostel hadde blå øyne? Et annet navn på planten er St. Paulia

  SvarSlett
 3. Lastly,be acquainted of gucci replica the item's affairs prices.A accepted replica backpack should alone amount you about $150 to $250.Be alert if a website sells you handbags for over $300 because it is over-priced.On the added hand,yield a afterpiece attending at the architecture and superior of architecture of the backpack abnormally if it the amount is beneath $100.Always accumulate in apperception that if the amount is absolutely arrangement again the superior will be mostly arrangement also.So you should accept chanel replica a acceptable compassionate of the accepted costs of replica handbags or at atomic ask a acquaintance to advice you acquisition superior handbags.Women adulation appearance and they chase the appearance trends of the celebrities.They wish to accept the handbags the celebs carry.Well celebrities do not pay for louis vuitton replica the handbags they carry.The appearance designers present the handbags to them.The almsman will never apperceive that you accept able them with Swiss replica watches.In actuality they will be captivated to accept these Swiss replica watches back they see it as the original.Go out today and acquirement a brace of cartier replica these Swiss replica watches.Do not absolute yourself to just one and let your fantasy run agrarian while you are purchasing these Swiss replica watches.

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)