lørdag 3. august 2013

En blå høstlig tråd...


God morgen og god lørdag. 

Her i huset er det stille. Tenåringene sover og jeg har nettopp stått opp. Kaffen er snart ferdig og dagens avis ligger klar på kjøkkenbordet. Lørdager er fantastiske. En god frokost med kokte egg,
 ristet brød og ferskpresset appelsin juice er et must. Lørdagene blir gjort stas på her i huset. 
Været er av det ymse slaget, derfor skal dagen brukes her hjemme. I garasjen har jeg flere maleprosjekter og så har ugresset tatt overhånd i et av bedene.  Lyseblått, hvitt, natur og noen sorte detaljer dominerer det meste av huset.  Jeg liker ro i interiøret.
 En rød tråd som er blå. Blått har vi i alle rom i huset. En farge jeg alltid har vært glad i. I flere av interiørbutikkene har høstvarene begynt å komme inn. Jeg falt  for et par puter som jeg fant i en lokal interiørbutikk. Nydelige lubne puter i linstoff.


Når man titter ut av viduet kunne man fort hatt trodd at det var blitt høst. Torden og regn men temperaturen viser at det fortsatt er sommer. I natt hadde vi tropenatt. Hver sin årstid har sin sjarm  og jeg synes ikke det er vemodig i  det hele tatt for  at vi beveger oss mot høst.  
Jeg gleder meg jeg. 

Høsten er koselig tid med levende lys, middager skutt på fjellet, holde seg innendørs uten å få dårlig samvittighet. Høst er kos men først skal jeg nyte de siste sommerferie dagene litt til....

Ha en fin fin lørdag.


5 kommentarer:

 1. Herlige nye putetrekk :)
  Og den svale duse blåfargen du har i interiøret ditt, er helt nydelig.

  Her preges dagen av regn og torden, men lørdagen skal nytes selv om :)
  Datter og svigersønn på middag i kveld, så her står det både forrett, hovedrett og dessert på menyen :)

  Riktig fin lørdag til deg
  Klem Heidi

  SvarSlett
 2. Hei, jeg er helt enig med deg i at hver årstid har sin egen sjarm. Jeg gleder meg også litt til høsten, tenne lys og fyre i peisen :)
  Nydelige farger i interiøret ditt.

  SvarSlett
 3. Hei, Jeg også elsker blått i alle nyanser. Nydelige blikkfang hos deg! klem Siv:-)

  SvarSlett
 4. Nydelige puter, blått har alltid vært en favoritt her også. En farge som lett lar seg kombinere med andre farger. Høsten er jeg ikke begynt å tenke på, august er jo en sommermåned,den må vi nyte til fulle. August kan være kjempefin den,høsten kommer fort nok.:)Ønsker en kjempefin og sommerlig august for oss alle. :)

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)