fredag 5. juli 2013

Nesten som en glassveranda
Hei og god morgen!

Ferie er deilig, er det ikke?!? Jeg nyter fri og jeg nyter tanken på at det enda er lenge til hverdagen igjen (men jeg vet jo at når hverdagen nærmer seg så blir det godt det også) 

Da vi tidligere i vinter slo ut veggen mellom stuen og kjøkkenet fikk vi et rom som lyset bokstavelig talt flommer inn i. Jeg hadde faktisk ikke sett for meg at å ta bort en vegg kunne gjøre så mye med et rom. Vi anger ikke i det hele tatt og problemer med matos finnes ikke for vi har et veldig godt ventilasjonsanlegg.Vi satte det inn i huset allerede da huset ble bygget i 1998 og har vært perfekt for oss som har et barn med astma og allergi. Luften blir byttet ut, renset, varmen blir transportert fra første  opp i tredje etasje og om sommeren kan vi sette på pollen filter og bruke det til å kjøle ned hele huset. Så på varme dager skrur vi på kjølesystemet og luften som kommer ut er sval og deilig. 

Stuen vår har etter veggen forsvant blitt omgjort til en gedigen glassveranda, eller det føles iallfall slik.  Ekstra fint synes jeg det er når sola skinner og stuen bader i lys.Men dere, jeg skal gå  å hente meg dagens første kaffe og så skal jeg sette meg ute i sola. Jeg er litt sen i dag men det gjør ikke noe, det er jo ferie og i feriene, da skal man ta det litt som det faller seg.4 kommentarer:

 1. Nydelige bilder hos deg:)deiligt med ferie og fri og visst det er fint vær så er det enda bedre❤
  Ønsker deg ei god helg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 2. Så herlig med så masse deilig lys,jeg skjønner godt sammenligningen med N glassveranda:)
  Dere har N nydelig stue forresten!
  Men ekstra deilig er det selvsagt likevel å få gå ut og sette seg en stund og nyte livet denne tidn her!
  God sommer!
  Toveklem :)
  Ps.Enig i alt om Cath Kidston og alt om Lev Landlig :))))

  SvarSlett
 3. Sååå snyggt och ljust! Hoppas du får en härlig sommar nu och jag tycker du gör helt rätt i att ta det lugnt på morgonen med ditt morgon kaffe..och kaffet är ju som godast på morgonen, i solen :-) Kramar Charlotte

  SvarSlett
 4. Main thing which i most like about glass verandas that its weather flexible. It also giving you the opportunities to receive the benefits of the outdoors, while not having to worry about the conditions outside. You may also its energy saving...I mean to say this can reduce the air conditioning costs in warm weather.

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)