tirsdag 2. juli 2013

Cath Kidston med hjem i kofferten...


Det har nesten blitt en tradisjon når jeg er på ferie i utlandet at jeg prøver å få kjøpet meg noen småting med hjem fra Cath Kidston. Det er ikke alle land som det er slike butikker i, og derfor synes jeg det er ekstra stas når jeg finner noe i dette merket.
I år ble  det blant annet vaskekluter, et handlenett og en liten sminkepung med hjem i kofferten.  I de store butikkene hennes ( som man ofte finner i storbyer) finner man alt fra steingods, tekstiler både i klær og interiør, tapeter og vesker. Denne gangen har jeg kun funnet små utsalg som selger litt tekstiler og vesker osv. Mitt handlenett kommer til å bli perfekt som magasinholder!I november skal jeg til Cambrigde på studietur med jobben, og der vet jeg at de har de en stor butikk med både tekstiler  i metervare. Jeg vet også at  de har sengetøy og tapeter der ( + alt det andre) og da skal jeg ha med både rull med tapet med roser og flere meter med stoff med hjem. 
Og det skal kjøpes julegave til meg selv - og jeg ønsker meg sengetøy! Ja, jeg har allerede begynt å skrive en liten liste over ting jeg bare må se nærmere på.   Ta en titt på hjemmesiden Cathkidston.com


 Ha en rosenrød dag videre

6 kommentarer:

 1. Så fine ting du har fået dig.
  Dejligt at have noget godt at se frem til.

  SvarSlett
 2. Så flotte ting du har fått deg❤ønsker deg ein fin sommerdag!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 3. Hei!
  Jeg forstår deg godt, og gleder meg alt til ny London tur til høsten - da blir det handletur til Cath Kidston! Synd det ikke er butikk i Norge, men det kommer kanskje en dag?

  Ønsker deg en flott juli måned!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 4. Å, men Cath Kidston har jo såå mye fint, så jeg skjønner deg veldig godt!!
  Hadde vært supert med en butikk av dem i Norge ja!!

  Kos deg med en ny fabelaktig uke!
  Kjempefiiiin blogg du har med masse inspirasjon:)
  Klem fra Line

  SvarSlett
 5. Hei prinsessen :-) Nå måtte jeg inn å besøke deg etter tips fra miss Fabelaktig ;-) Skjønne saker du har handlet deg, sommerslig og lekkert ;-) Får ta meg en kikk nedover på bloggrullen din her jeg. Håper du får en fin kveld. Klem fra Monica.

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)