fredag 19. juli 2013

Fredag og nesten ny stue.


Hei og god fredag!

Guri så kjekt at så mange ville være med på giveaway på bloggen min. Det er utrolig kjekt å lese alle de fine kommentarene fra dere. Tusen takk! Jeg trekker ikke vinneren riktig enda men venter litt.
Imens kan jeg vise dere Tv kroken vår og Ektorpen  som har fått nytt sofatrekk. Det ble nesten som en helt ny stue. Trekket er nok mer praktisk enn det hvite for her i denne sofaen soves det, ses tv, spises, leses, tulles og tøyses det.


Så et tips for dere som har slike "Ludde" saueskinn som jeg har. De kan fint vaskes i maskin. Jeg brukte milo og vasket mitt på 30 grader. Når det hadde tørket ( hang  i to dager til tørk) børstet jeg over det med en hårbørste og resultatet ble nesten som nytt.


Jeg ønsker alle som er innom en strålende fin dag og ei kjekk helg. Har du enda ikke fått deltatt på giveawayen min kan du trykke her for å legge igjen en kommentar.


5 kommentarer:

 1. Så nydelig Elin! Alltid en fryd å titte innom her på bloggen din og er veldig glad for at jeg følger deg og får så mye fin inspirasjon!

  Klem, Anne <3

  SvarSlett
 2. Så fin stuekrok du har :) Her står Ektorp sofa høyt på ønskelisten, tenker også at grå er en fin farge i et levende hjem ;) Ønsker deg en flott helg ! Klem Mirjam

  SvarSlett
 3. wonderful blog
  ♥doris

  SvarSlett
 4. Så koselig stove og nydelige peoner! Det er jo greit med ei stove som kan brukast ja, ser fir meg at kvit sofa må vaskast ofte.

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)