torsdag 2. mai 2013

Selvsydde puter
Jeg synes symaskinen er en genial oppfinnelse og grunnen for jeg i det hele tatt  begynte å sy  i en alder av nærmere 30, var  for å kunne sy mine egne ting til hjemmet.

Jeg liker nemlig å skifte ut tekstilene ofte og sparer en del penger på å sy dem selv. Visst er det dyrt å kjøpe seg en symaskin men jeg har arvet min og den er 3-4 år eldre enn meg selv og den sviver som oftest som en klokke :)

Den stripete puten har det blitt sydd to av og er tenkt til tv stuen, mens stjerne puten har blitt plassert i slagbenken på kjøkkenet....enn så lenge :O) Jeg synes stjerneputen ble så fin at jeg skulle ønske at jeg hadde en slik en i hvert eneste rom. hi hi


Jeg er enda ikke helt ferdig med den rosa Hortensian min. Den ble rett og slett reddet fra døden og fikk forlenget levetid i  en flaske med vann.
Egentlig var det like bra for slik som været er ute i dag, der det minner om November isteden for Mai - kan det passe bra med en oppmuntring i form av en vakker blomst på stuebordet.

Jeg deler gjerne blomsten min med deg.

Ha en fin dag!3 kommentarer:

 1. Åååå så fine puter!!
  Jeg vil også sy, arvet en singer fra 1969 som jeg tenkte å trylle frem litt putetrekk med etterhvert :D

  Ha en super Torsdag,
  Klemmer fra Jatte♥

  SvarSlett
 2. Åh det var fine puter.. Og jeg er også fornøyd med å kunne lese at du lærte deg selv opp i en alder av 30.. Selv er jeg 29, så da er ikke alt håp ute :)

  SvarSlett
 3. You'll find number of distinct procedures applied typically pertaining to fixing your B razil curly hair weave. Your most in-demand process staying the application of brazilian remy hair. Your video applied for the exact purpose are generally smaller ample for you to quickly merge using the rest of the curly hair.

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)