fredag 3. mai 2013

Fredag og i helgen snur vi døgnet...


Gårsdagen skrev seg inn blant de effektive og for å gjøre ting "eacy -pacy" for meg selv i dag når jeg kommer hjem fra jobb, fikk jeg gjort unna helge vasken i går ettermiddag.  Nå gjenstår kun å støvsuge første etasje ellers er det klappet og klart til helg i prinsessehuset.
Rene sengklær, nyvaskede gulv, ingen hybelkaniner og jeg rakk til og med å rydde i klesskapet og begynne å vaske klær som jeg skal ha med til Thailand om ca en måned  ( godt for alt som er gjort...) 

Grunnen er at her i helgen skal det vaktes på russen og med vakter som begynner kl: 21 og slutter sånn ut på morgenkvisten tror jeg at både jeg og mannen er temmelig trøtte på dagtid.  Men jeg klager ikke av den grunn. Det er ikke noe som er så vakkert som når russen kommer til Ålgård/ Kongeparken den første helgen i mai.


Bildene over er fra tv stuen og og fra soverommet vårt. Og det nederste viser hvordan det så ut da jeg labbet på jobb i går kl: 8:00- SNØ!!!

Jeg er på en måte veldig glad for jeg utsatte turen til hagesenteret den 1 mai. Ellers hadde nok jeg hatt flere sommerblomster som hadde frosset i hjel. I går morges i 6 tiden var det nemlig full snøstorm her.

Men nå ser det ut som det er lys i tunnelen.  De har meldt fint vær med 12-14 grader og strålende sol,
og sånt blir det både en minnerik helg for russen og blomster i urnene av...

Ha en deilig fredag folkens!


5 kommentarer:

 1. Deilig med alt som er gjort da :) jeg skal ta helgevask i dag, så blir det nok bra :)
  den lampa var kjempefin :)


  Usj, snø... Vil ikke ha mer nå..


  Ønsker deg en fin helg :)

  SvarSlett
 2. Hei, Ja morgenstund har gull i munn:-) Vakre blikkfang hos deg:-) god helg! klem Siv:-)

  SvarSlett
 3. så flink og effektiv du har vært, og treff i Kongeparken, det begynner å bli fryktelig mange år siden hahaha. kos deg:-)

  SvarSlett
 4. Ja i dag tidlig snødde det skikkelig her. Men det la seg heldigvis ikke på veien.
  Imponert over dere som orker å være på russetreff hele natta. Er nok ikke noe særlig til nattevaking jeg nei. Prøvde meg jo på noen nattevakter ei stund, men det gikk heller dårlig.
  Ønsker deg ei riktig god helg og lykke til i natt :)

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)