søndag 12. mai 2013

Nostalgi på loftet


Velkommen opp på loftet! 
Rett opp av trappa kommer du til Tv stuen. Det er her jeg lurer meg vekk hvis jeg vil se et eller annet interiørprogram på tv uten å bli forstyrret, ungdommene sitter her når de er i flertall og mannen ser fotballkamper og det er her jeg sitter å syr eller holder på med et eller annet kreativt. En liten del av tv stuen er gang inn til kontor og bad.  Her henger fine gamle bilder, gamle fine ting er utstilt på knagger og her henger seletøyet etter den første hesten vår på pynt.


Morfars verktøykasse gjør nytten som bord til for kaminspeil. Muggen er en av mine beste antikke kjøp og den er jeg veldig glad i. Jeg husker følelsen av ren materialistisk lykke da jeg fant den på en antikk og samlemesse. En slik en hadde jeg sett etter i flere år, og der stod den på et bord rett fremfor meg. Den måtte bare bli med hjem.


Det er her jeg sitter å holder på med kreative ting av mange slag. Stolen er gammel, det samme er bildet over pulten. En gave fra svigerforeldrene mine til bursdagen. Bildet er tatt i 1927 og viser Figgjo. Svigerfar er egentlig fra Figgjo og på bildet vises gården der han ble født. 


Her skinner sola og det var deilig og våkne til blå himmel og vite at det er søndag og fri til å nyte været. Dagen skal brukes til å grave litt i jorda, vaske gardiner og bare kose oss på terrassen :)3 kommentarer:

  1. for et flott hjem :)

    SvarSlett
  2. Heisann på degsann :) I dag har eg også grafsa i hagen, det var overraskande kjekt. Eg likar det egentlig ikkje, dvs, eg likte det egentlig ikkje... men i dag var det heilt topp. Kanskje er eg blitt vaksen eg også? Bonusen er at det blei så fint hjå oss no :) Me vert ein heidundrande gjeng på 17. mai - og då er det jo kjekt at det er ryddig og fint hjå oss både inne og ute.

    No nærmer det seg bloggtreff, Elin :) Gleder meg til å sjå deg igjen!

    Klem Eli

    SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)