mandag 13. mai 2013

Festlig uke i vente...


Her på Ålgård er det ikke mye som minner om at vi beveger oss mot sommer. Iallfall ikke utendørs. Vinden står på mot sørvest og regnet pisker på vinduene. Inne vokser både Hortensia og pelargoniaer villig vekk og jeg er nesten litt overrasket over hvor villige de er selv om solen uteblir.Dette blir en uke av det festlige slaget. 17 mai på fredag, selskap for ungdommen på lørdag og familieselskap på mandag. Det er bra jeg synes at det å stelle til fest er en av de kjekkeste tingene jeg gjør. Planlegging, pynting, matlaging og til slutt - selskapene. For og ikke gå i "badl" (ett ord for at man ikke skal miste kontroll eller  for min del- rote det til)  som vi sier her på Ålgård så er lister en  nødvendighet. Lister på hva som skal kjøpes inn, maten, hva som skal gjøres, pynt osv.

Godt at det en en skikkelig innevær dag, ute i dag. Så kan jeg kose meg i ettermiddag med å skrive lister mens regnet pisker på vinduene... 


Jeg ønsker alle en fin ny uke 


7 kommentarer:

 1. Venter på varmen og tørre dagar hos oss også ☺ Har nokre planter eg gjerne vil ha ut på terrassen, men er red for at det blir for kaldt for dei eg også! Satser på fint vær til helga...opplett i det minste!! Klem til deg, Kjersti

  SvarSlett
 2. Håper det snart kommer sol og varme,så kjedeligt med dette regnet for me vil jo kose oss ute ikkje sant?:)
  Ønsker deg ein fine dag!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 3. God fornøjelse med dine lister.
  Håber på bedre vejr for dig.
  Klem Lonni

  SvarSlett
 4. Hei på deg!

  Her hos oss legger vi nå en bursdagshelg bak oss. Jenta vår ble 15 år i går. Hun feiret med gode venner hjemme hos oss på lørdag, med taco, dessert, snop og film. I går hadde vi stort familieselskap med 30 stykker!!
  Det krever mange kaker, men jeg liker også som deg og planlegge, skrive lister og ordne til selskap!Sist helg hadde vi konfirmasjon til snuppa, med 60 gjester! Det krevde også masse planlegging! Nå står snart 17. mai for tur, men da jobber vi på skolen der ungene går. Siste året i 17. mai komite`n i år. Og det er helt greit etter 4 år der!
  Ha en fin dag, og kos deg med planleggingen, det er halve jobben det!

  Klem fra meg som koser meg i butikken min, i øs pøs regnevær!

  SvarSlett
 5. Eg håper at detonerte opprett på 17 mai :-) tørre flagg blafrer så mykje finare ;-) Her vert det fullt hus og stormande jubel, eg skal ha søskenbarna mine + tante på middag i morgon (me treffes kvar måned hos kvarandre), så kjem det 17 mai gjester på torsdag og på fredag kjem det enno fleire 17 mai gjester og me lader opp til barnedåp på søndag. Wow :-) Eg er også glad i Pelargonia, dei er så villige og fine og står jo heile sesongen!

  Klem Eli

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)