søndag 21. april 2013

Lopper i gårdsrommet :O)

Hei !
Som dere ser er det strålende sol (en skikkelig kald vind) her i dag. Jeg har vært ute å puslet litt i hagen, ryddet i garasjen og sortert ting som jeg skal selge på et hageloppis som jeg har planer om, senere denne våren/ sommeren.

Ja, jeg har til og med allerede hatt besøk av to damer som har kjøpt flere av tingene mine.

Grunnen for jeg selger unna er ikke at tingene ikke er fine eller ikke passer inn, nei det er rett og slett plassmangel og så er det deilig å få rydde unna litt slik jeg selv skal kunne kjøpe noe selv uten å få dårlig samvittighet fordi det allerede er fult av ting jeg ikke bruker.  Det blir fort fult og noe må ut før jeg kan ta noe inn igjen ;O)


Nå har det meste av loppene/ tingene ute i gårdrommet blitt sortert i kasser og satt inn i garasjen, klar til hageloppiset. Men vi må vente litt. Må vi ikke ? Til det blir varmere i luften og det går an å sitte ute å drikke kaffen, spise kake, skravle og nyte sola. Er det noen som leser bloggen som har gjort dette før? Hatt loppis i hagen? Så kom gjerne med tips og råd.

Jeg ønsker alle som er innom en deilig dag:)


4 kommentarer:

 1. Jeg tror ikke jeg snakker kun for meg selv når sier at jeg VELDIG gjerne skulle bodd i nærheten av deg nå ;-) kan tenke meg at det er utrolig mye fint og spennende hos deg!!

  SvarSlett
 2. Skulle ønske du skulle ha det salget ditt neste helg, Da skal jeg en tur til Jæren.
  Høres jo herlig ut å kunne ha det en dag med sol og litt varme, (ser det er meldt sol på lørdag :)
  Ønsker deg lykke til.
  Ha ei herlig uke :)

  SvarSlett
 3. Eg og kunne virkelig tenkt meg å bu litt nærmere deg akkurat den helga;-) spanande med hageloppis! Eg har tenkt på det til me ein gong skal flytta. En veldig fin måte å kvitte seg med litt ting og tang, samtidig som det blir sosialt og koselig. Eg tenkte å avatere det i lokalavisa, for at folk skal få det med seg. Må jo komme masse folk når ein først steller i stand noko slikt;-)
  Ynskjer deg ein fin søndagskveld og ein herlig start på ei ny veke!

  Klem frå meg:-)

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)