tirsdag 2. april 2013

Bildetips i april
Da var hverdagen her igjen og siden jeg synes at hverdager  også har sin sjarm, så er det fint å ta fatt på hverdagene igjen i strålende solskinn. Sammen med april har våren virkelig kommet. Joda, vi har enda minusgrader på natten men sola har varmet opp vinterstive kropper og vintersko har blitt byttet ut med en lavere og lettere utgave.


Jeg er svak for lyseblått og har mye av denne fargen i interiøret. Jeg er faktisk så svak for denne fargen at jeg må ha litt av den i hvert eneste rom. Spesielt på våren drar jeg frem alt jeg har av ting i denne fargen.

Sammen med gamle ting med platina som for eksempel sort hvitt bilder med gamle rammer synes jeg den lyseblå fargen kommer ekstra godt frem og blir passe søt og akkurat passe meg. 


Da vi for 15 år siden flyttet inn her i huset hadde jeg en ting helt klart for meg. Jeg skulle lage en bildevegg med sort hvitt bilder. Jeg har samlet gamle bilder lenge og helst fra min hjemby på Sørlandet. 
TIPS: Jeg fikk låne gamle bilder og en gammel bok med fotografier fra hjembyen min.
Gikk til en fotobutikk og fikk dem til å ta fotokopier av bildene og fra boken.  Et bra tips hvis du ønsker gamle bilder og ikke eier originalene selv. 

I ettertid har ikke min fasenasjon over gamle bilder ikke blitt noe mindre og det har kommet til både nye kopier og gamle originaler inn i samlingen vår. Bildeveggen er i trappeoppgangen er der enda og det "nyeste" bilde i samlingen er et panorama bilde tatt i 1922 på Figgjo.  I svart original ramme. En bursdagsgave som jeg satte stor pris på. 


Det er tirsdag og det er begynnelsen på en litt kortere uke enn vanlig men det er blir en fin uke. Det har jeg nemlig bestemt meg for.


Ha en deilig ny uke 

6 kommentarer:

 1. Veldig koseligmedgamle bilder :) det er en egen sjarm over de. Nydelige blå detaljer :) det mønsteret er så fint :)

  SvarSlett
 2. Nydelige bilder og den kaninen er superskjønn:)
  Fine dag til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 3. Hei Prinsessa :) Så gøy att du liker bilder fra Flekkefjord :-))) Det gjør eg også :-)) Vrooom :-))

  Mvh Harley :-))

  SvarSlett
 4. Hei Elin og takk for koselig hilsen! Vet du at her en dag da jeg skulle titte i en bok om pilfletting (hadde store ambisjoner om det en gang) falt det ut et avisutklipp fra SA om hjemmet ditt og bloggingen. Dette var før jeg begynte å blogge og jeg gikk nok rundt og lurte på om jeg skulle begynne. Artikkelen havnet nok der pga at det stod noe om pilfletting, men jeg hadde lagt inn din side også. Artig å lese om det igjen nå:-)

  Ser du også får slike "virus" kommentarer over her.

  Nydelige bilder hos deg som alltid!

  klem fra Hjørdis

  SvarSlett
 5. Liker besluttsomheten din....visst blir og er det en fin uke :)
  Blir heller ikke verre av dine skjønne bilder....nydelige blå innslag!Ååå som jeg sikler på Tallerkenhylle,må bare ha snart!!!!!
  Din var nydelig!
  Toveklem:)

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)