tirsdag 26. mars 2013

Sånn går nu dagan...


Hei og god tirsdag

Visst er det deilig med strålende sol ute og fine temperaturer både for tobente og firbente. Jeg  har brukt  dagene her hjemme til å ha fått gjort forefallende arbeid, vasking av hestedekkener etterfulgt av  tørking i sola, rydde i kjellerrommet (som forhåpentligvis skal bli til en liten hjemmebutikk, med salg av antikk, brukt og egenproduserte ting om ikke så alt for lenge) og så har vi kosa oss med hestene i stallen. Det er rett og slett deilig å sitte i solveggen ved stallen mens hestene står  ute i sola og koser seg. Dagene er rett og slett herlige på på sørvestlandet både for mennesker og dyr.Bloggen min er omtalt i den siste utgaven av Lev landlig. Så koselig at så mange hadde fått med seg dette og takk for alle de  med kjekke tilbakemeldingene.


Hjemmepåske er veldig deilig synes jeg. Avslappende deilig og veldig veldig hyggelig. På søndagkveld hadde jeg noen damer på besøk og vi kosa oss med å drikke vin, male påskeegg og skravle.

Det er morgen og jeg skal lage til frokost. Egg, bacon og masse deilig kaffe. Etterpå skal jeg rydde litt til i kjelleren før jeg tar turen ned til  lillebror i stallen for å nyte sola, kose og bare nyte fridagen.

Jeg ønsker alle som er innom en deilig dag9 kommentarer:

 1. Så fint du har pyntet og for en flott hest. Ha en flott dag du og. :)
  C

  SvarSlett
 2. Smukke billeder :0)
  Og skøn hest - herhjemme har vi også en dejlig solrig plads ved stalden - uhm.. Dog er her stadig vinterstemning i Danmark, det er som om vinteren ikke helt vil slippe taget og lade foråret komme frem. men idag har vi blå himmel og de lover plusgrader - så måske er det alligevel på vej ;0)
  ha' en dejlig dag - og god påske

  SvarSlett
 3. så flott du har det elin.alltid like kjekt å komme innom deg,det er utrolig inspirerende bilder du deler i dag,liker godt stillen din.
  Og gratulerer med repotasjen ibladet.
  Og lykke til med butikkplanen din,når jeg nevener det for mannen at jeg skal ha butikk ik kjelleren,så biter han tenna isammen og blir helst irritert og liker det ikke.men men time vil visse,hehe.ha en strålende tirsdag,klemmer hege

  SvarSlett
 4. Å, det høres deilig ut. Jeg har enda noen arbeidsdager i butikken, før jeg tar ferie i helgen! Så koselig å være omtalt i Lev landlig. Et nydelig magasin!! God påske til deg og dine! Klem

  SvarSlett
 5. Herlig innlegg:) Ønsker deg en vakker påske! Her pakkes det til hytte-påske:) Påskeklem Lillan.

  SvarSlett
 6. Hei, Gratulerer med super omtale! Herlig påskestemning hos deg! Fortsatt super tirsdag! klem Siv:-)

  SvarSlett
 7. Så spennende med (kanskje-)butikk!! :) Og gratulerer med omtale :)

  SvarSlett
 8. Så fin en hest;)))
  Å dere er heldig som har sol og gode temperaturer og være ute i.
  Ønsker deg en fin påske og lykke til med hjemmebutikken,Høres spennende ut.

  Tina;)

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)