onsdag 27. mars 2013

Hagemøbelvaskedagen


Her blir dagene tilbrakt for det meste utendørs. Enten i stallen eller rundt huset her hjemme.
Jeg koser meg med arbeid som kan gjøres ute i solen.

Som flere har kommentert så har vi ikke snø her på Ålgård, dermed har vi tørke (!) Det har aldri før vært så brune jorder som det er nå og bøndene  i området er bekymret.

Vi har altså ikke snø men en skikkelig barfrost noe som gjør at telen sitter meter nede i bakken. Det eneste positive med dette er at snegler, flått og andre uhumskheter dør under slike forhold.  Brannfargen er stor så vær forsiktig nå i påsken med å brenne bål og grille ute i skog og mark.
Gårsdagen ble brukt til å vaske hagemøbler (det merkes godt at det foregår  storstilt anleggsarbeid 50 meter fra huset vårt), rydde opp i bed, buskas og innimellom la jeg inn noen kaffepauser der jeg bare satt å nøt utsikten, solen og lydene av våren. Etterpå tok vi oss en liten tur  til Sørlandet og besøkte venner. Hjemme igjen kl: 23 stupte jeg bokstavelig talt  i seng.


Hagemøblene ble skrubbet fra topp til tå og fikk etterpå stå å tørke i solen. I dag skal jeg finne frem litt puter, pynt og få kjøpt litt blomster til å pynte med.


Nå skal resten av påsken nytes fra terrassen og kaffen den tas utendørs i ny skrubba hagemøbler og nyvaskede sitteputer fra Falby.Jeg ønsker alle som er innom en 
deilig og solfylt onsdag

6 kommentarer:

 1. Hei, WOW så flott det blir hos deg! påskeklem Siv:-)

  SvarSlett
 2. [url=http://buyonlineaccutaneone.com/#bsidk]cheap accutane online[/url] - cheap accutane online , http://buyonlineaccutaneone.com/#mobbz order accutane

  SvarSlett
 3. så kanskje jeg skal bare være fornøyd at det er snø i denne kulden.....men håper den forsvinner nå, for her er det ikke noe som tilsier at jeg får ta frem noen møbler før om 1 mnd.

  God påske!

  klem tone

  SvarSlett
 4. Kjekt når det blir slik me kan ta kaffien med ut :) Goé påske.

  SvarSlett
 5. Det høres herlig ut å skrubbe hagemøbler!
  Tenk at vi har masse snø bare 3 timer unna. Heldigvis smelter den i det fine påskeværet!
  Klem Bodil

  SvarSlett
 6. Høres ut som en fin dag!
  Fortsatt god påske og kos deg masse!!! Klem fra Anne-Marit

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)