søndag 10. mars 2013

Løedør på soverommet


Putetrekk i lyse pasteller er et must om våren. Dette trekket er et av mine favoritter og er av merket Au Maison. Lys turkis med roser. Jeg vet nesten ikke om noe som er mer vår og sommerlig en nettopp disse fargene/ mønsteret.  Puten har fått plass på den hvite pinnestolen som nå står i et hjørne av soverommet.


Sengen burde vært redd opp med sengeteppe  og vakre puter men da hadde dere ikke fått sett mitt nye sengetøy som jeg viste tidligere i uken. Sammen med den  blå døren kommer vår fornemmelsen. Og våkne opp her til strålende sol er rett og slett herlig.


Denne kommoden har vært på rundttur  her i prinsessehjemmet. Først stod den her på soverommet, så har den huset datterens mange klær i noen år, men da hun fikk seg nye klesskap i januar ble bestemt at kommoden skulle få komme inn igjen  på soverommet vårt, mens kommoden Hemnes fra IKEA som stod her tidligere, skulle få flytte ned i gangen.

Jeg prøver å være bevisst på bruk og kast og vurderer alltid om møbler kan brukes i andre rom eller på en ny måte før jeg kjøper noe nytt. Ganske smart å la møblene komme til nytte andre steder i huset for selv om du har hatt møbelet i flere år får man en følelse av man har fått et helt nytt møbel.


Utsikten fra soverommet vårt en vakker vårdag. Jeg synes utsikten er aldeles nydelig og har flere ganger stått her å drømt meg bort.

Akkurat nå drømmes det om å bli ferdig med gangen. Det er siste tingen vi har på listen i denne omgang  og mens den gjøres ferdig har tv stuen blitt rommet som fungerer som oppbevaring for ting som egentlig skal være i gangen.

Søndag og det ser ut til å bli akkurat like fint vær i dag som i går. FANTASTISK! Jeg skal bruke de første timene til å bake sjokolade cupcakes som skal spises senere i dag. Blir de vellykket
(har ikke bakt disse før) kommer det oppskrift senere


Jeg ønsker alle en vakker søndag


11 kommentarer:

 1. Det ble kjempefint med den døren:)
  Fargen.. love it!
  Jeg har også fått opp en dør som gavl, ble så fornøyd:)
  Moro og følge deg på instagram:)
  Ha en fin dag.
  klem lille meg

  SvarSlett
 2. Så fint soverom :) Her bruker vi Hemnes kommode på badet til de uendelige stablene med barneklær, og jeg er så fornøyd med de dype skuffene. Takk for hyggelig kommentar, ønsker deg en finfin søndag :)

  SvarSlett
 3. Nydelig putetrekk , så fint med småblomstret ! God søndag !

  SvarSlett
 4. Så koselig soverom :) Men hvor er snøen??!! Her er det i alle fall 20cm igjen over alt... Får ikke se bakken her på en måned i alle fall.

  Veldig greit å kunne flytte om på møbler igrunn :)

  SvarSlett
 5. Lekkert!

  Ønsker deg en magisk søndag!
  Klem Gitte

  SvarSlett
 6. Det ble kjempe fint Elin,du har det alltid like lekkert.veldig greitt å kunne flytte rundt omkring på ting.
  ønsker deg og dine en finfinf søndag,klem hege

  SvarSlett
 7. Koselig med døren!
  Godt å høre at andre også går tur med møblene i huset:) Her i heimen sukkes det høylydt hver gang jeg ønsker slike turer:) Men med gode sokker under møbelbeina går det unna. Det er verre når vi turer opp og ned trappene. Kos deg med nytt flott gulv.

  Ha en god ukestart.

  smil fra Hjørdis

  SvarSlett
 8. Nydelig og forfriskende soverom:)

  SvarSlett
 9. Hei, Kul dør og koselig soverom...herlig utsikt! klem Siv:-)

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)