søndag 10. februar 2013

Sånn kjapt oppsummert...Det merkes at det er vinterferie i hjemmet for her går ting i "vinterferietempo". Vi sover litt lengre og frokosten varer lenger enn vanlig. Vi velger å være ute til fordel for sofasliting og i dag har vi  kost oss ute sola store deler av dagen.Jeg har startet en tidlig opprydning rundt huset etter flere perioder med snø og et par stormer. Flere av tingene lå slengt hulter til bulter og selv om det er snø ute enda, er det en deilig følelse når man har fått gjort litt iallfall.
Det er bedre at det ligger hulter til bulter på terrassen enn hulter til bulter rundt om i hagen...;O)

I dag husket jeg å ta med meg kamera i stallen. Fantastisk deilig for både tobente og firbente å være ute i solskinnet. Kjenne solstrålene varme og bare kose oss.


Man kan fort glemme tid og sted når man sitter å slapper av slik i sola. Så vi avsluttet dagen med å få på plass sånn bortimot 260 høyballer ( vi var flere som bar) Kjapt oppsummert så har dagen bestått av: Rydding av hage og  trim for både dyr og mennesker.

Jeg ønsker alle som er innom 
en deilig kommende bollesøndag og morsdag :O)
4 kommentarer:

 1. Godt når en kan begynne å gjøre litt ute.
  Her har det vært mellom -15 og -20 grader. Ikke den gode temperaturen å drive ute i. Men det kommer vel midere dager her også.
  God bollesyndag og morsdag til deg også :)

  SvarSlett
 2. Hørtes ut som ein hærlig dag! Her var det meldt sol og fint vær i dag, men endte opp med å snø heile dagen, så var ikkje så fristende å ta den fjellturen me hadde planlagt. Er det deres hester? Bor du på gård kanskje?:)

  Deilig å få stelt litt ute. Gleder meg til å få rydda opp i Hagen her og, men akkurat no bærer eg på ein liten tass som har termindag om tre veker, så mykje opprydning blir ikkje akkurat prioritert.

  Ha ein fin bolle -og morsdag i morgon du også:)
  Klem:)

  SvarSlett
 3. Hei Elin, Ønsker deg en super morsdag og fin søndag! klem Siv:-)

  SvarSlett
 4. Hei:-) hørtes herlig ut med vinterferie;-) her har den ikke begynt enda;-)
  Kjekt og få rydda opp litt ute da, det gleder jeg meg til jeg og.
  Ønsker deg en fin morsdag idag:)
  Klem fra Linn

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)