torsdag 28. februar 2013

Nytt tenåringsrom og oppdatereing



Hei og god torsdag.

Tusen takk for alle de utrolig kjekke tilbakemeldingene på sist innlegg om opp pussingen her hjemme. Det er alltid gøy med tilbakemeldinger og jeg kjenner at jeg blir spesielt glad når dere som selv blogger kommer med  positive tilbakemeldinger. Der er jo hos dere jeg er inne å henter inspirasjon :O)

I vinterferien pusset jeg og datteren opp rommet hennes. Hun er har valgt en litt annerledes stil enn det som man ellers finner her i hjemmet men her i huset er det rom for både det ene og det andre, så å komme inn på hennes rom nå er bare forfriskende godt 

Hun elsker gult, turkis, gull og glitter. Hun er over gjennomsnittet opptatt av klær og  mote og hun liker å ha det pent rundt seg. Hun er på en helt vanlig tenårings måte, "lite ryddig" av seg og trenger at ting er praktisk og lett å holde orden i.

Lampen er fra IKEA, hylle fra FEEL, turkis vifte i papir ( vet ikke om det er vifte det heter) kommer fra Lisbeth Dahl, Lampen er kjøpt på Ellos og det sorte, slitte lile  skapet  i  metall kommer fra Landstil.


Gult er en av fargeklattene i interiøret og hun har også nattbord i denne fine fargen. Reinsdyrhodet ble kjøpt for et par år siden på FEEL, & kommer fra Ellos. På bildet så den gul ut men da den ankom var den ikke det, så hun malte den.

Den gamle kassen på hjul er noe jeg har hatt stående men som har blitt malt i anledning opp pussing av rommet hennes. Hvis jeg får lov av innehaveren av rommet, kommer jeg senere til å vise flere bilder herfra.



Her nede råder det fullstendig kaos og i går campet vi oppe i tv stuen og beveget oss kun ned hvis vi absolutt måtte. Et par ganger gikk jeg ned å satte meg midt på gulvet for å planlegge det ferdige resultatet hi-hi. I dag begynner de å legge parketten og jeg håper at jeg kan begynne å flytte på plass noen av de nødvendigste tingene våre i løpet av kvelden.

Etterpå skal det listes, legges varmekabler og fliser.

Nytt kjøkken kommer også etter hvert, men vi kommer til å sette på plass det gamle inntil vi får planlagt det hele.
På grunn av at vi har mange vinduer kommer vi nok da til å blende de fire små vinduene på bakveggen og ha kjøkken innredning over hele veggen.

Jeg  ønsker, gammeldagse fliser og minst mulig over skap men i en klassisk, hvit litt gammeldags stil. Mannen har to ønsker. 2 oppvaskmaskiner og et kjøleskap med isbit maskin. Men det blir altså ikke i denne omgang. Det har vi dessverre ikke tid til. (vi satser på sommeren)


Bildet  over, tok jeg i går ettermiddag og det ser fortsatt nøyaktig likt ut. Jeg sitter der som datamaskinen ligger. Man har ikke så mange valg for det er det eneste stedet som det er mulig å sitte akkurat nå.  
Men du og du som jeg koser meg jeg. Her sitter jeg å sitter surfer på Internett å drikker kaffe. 

Jeg håper alle som er innom en strålende torsdag. 

4 kommentarer:

  1. Ja det blir kaos ei stund mens en pusser opp. Men dette kommer til å bli flott.
    Ha en fortsatt herlig dag :)

    SvarSlett
  2. Satt og så på den fine sakselampen, håpet det stod hvor den var kjøpt. Og på Ellos da, den ser så fin ut. Må inn og sjekke etterpå.
    Fin blogg du har!!
    Siri

    SvarSlett
  3. Oioi,dette blir spennende!
    For noen flotte bursdagspresanger du har fått da;)
    Blir kjempespennende å følge oppussingen!
    Flotte detaljer fra tenåringsrommet;)
    Klem Caroline

    SvarSlett
  4. gleder meg masse til resultatet!! Alltid gøy med forandring. Tror jeg og du har samme type kjøkken drøm;) Masse lykke til med oppussing!! GOD HELG litt før tiden:) Lillan.

    SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)