torsdag 28. februar 2013

Nytt tenåringsrom og oppdatereingHei og god torsdag.

Tusen takk for alle de utrolig kjekke tilbakemeldingene på sist innlegg om opp pussingen her hjemme. Det er alltid gøy med tilbakemeldinger og jeg kjenner at jeg blir spesielt glad når dere som selv blogger kommer med  positive tilbakemeldinger. Der er jo hos dere jeg er inne å henter inspirasjon :O)

I vinterferien pusset jeg og datteren opp rommet hennes. Hun er har valgt en litt annerledes stil enn det som man ellers finner her i hjemmet men her i huset er det rom for både det ene og det andre, så å komme inn på hennes rom nå er bare forfriskende godt 

Hun elsker gult, turkis, gull og glitter. Hun er over gjennomsnittet opptatt av klær og  mote og hun liker å ha det pent rundt seg. Hun er på en helt vanlig tenårings måte, "lite ryddig" av seg og trenger at ting er praktisk og lett å holde orden i.

Lampen er fra IKEA, hylle fra FEEL, turkis vifte i papir ( vet ikke om det er vifte det heter) kommer fra Lisbeth Dahl, Lampen er kjøpt på Ellos og det sorte, slitte lile  skapet  i  metall kommer fra Landstil.


Gult er en av fargeklattene i interiøret og hun har også nattbord i denne fine fargen. Reinsdyrhodet ble kjøpt for et par år siden på FEEL, & kommer fra Ellos. På bildet så den gul ut men da den ankom var den ikke det, så hun malte den.

Den gamle kassen på hjul er noe jeg har hatt stående men som har blitt malt i anledning opp pussing av rommet hennes. Hvis jeg får lov av innehaveren av rommet, kommer jeg senere til å vise flere bilder herfra.Her nede råder det fullstendig kaos og i går campet vi oppe i tv stuen og beveget oss kun ned hvis vi absolutt måtte. Et par ganger gikk jeg ned å satte meg midt på gulvet for å planlegge det ferdige resultatet hi-hi. I dag begynner de å legge parketten og jeg håper at jeg kan begynne å flytte på plass noen av de nødvendigste tingene våre i løpet av kvelden.

Etterpå skal det listes, legges varmekabler og fliser.

Nytt kjøkken kommer også etter hvert, men vi kommer til å sette på plass det gamle inntil vi får planlagt det hele.
På grunn av at vi har mange vinduer kommer vi nok da til å blende de fire små vinduene på bakveggen og ha kjøkken innredning over hele veggen.

Jeg  ønsker, gammeldagse fliser og minst mulig over skap men i en klassisk, hvit litt gammeldags stil. Mannen har to ønsker. 2 oppvaskmaskiner og et kjøleskap med isbit maskin. Men det blir altså ikke i denne omgang. Det har vi dessverre ikke tid til. (vi satser på sommeren)


Bildet  over, tok jeg i går ettermiddag og det ser fortsatt nøyaktig likt ut. Jeg sitter der som datamaskinen ligger. Man har ikke så mange valg for det er det eneste stedet som det er mulig å sitte akkurat nå.  
Men du og du som jeg koser meg jeg. Her sitter jeg å sitter surfer på Internett å drikker kaffe. 

Jeg håper alle som er innom en strålende torsdag. 

5 kommentarer:

 1. Ja det blir kaos ei stund mens en pusser opp. Men dette kommer til å bli flott.
  Ha en fortsatt herlig dag :)

  SvarSlett
 2. Satt og så på den fine sakselampen, håpet det stod hvor den var kjøpt. Og på Ellos da, den ser så fin ut. Må inn og sjekke etterpå.
  Fin blogg du har!!
  Siri

  SvarSlett
 3. Oioi,dette blir spennende!
  For noen flotte bursdagspresanger du har fått da;)
  Blir kjempespennende å følge oppussingen!
  Flotte detaljer fra tenåringsrommet;)
  Klem Caroline

  SvarSlett
 4. gleder meg masse til resultatet!! Alltid gøy med forandring. Tror jeg og du har samme type kjøkken drøm;) Masse lykke til med oppussing!! GOD HELG litt før tiden:) Lillan.

  SvarSlett
 5. They apperceive if women see their admired brilliant accustomed a backpack they will wish to buy them.These admirers cannot allow the prices of those handbags.Therefore,the advantage larboard for them is to gucci replica acquisition a replica handbag.Still,if you accept difficulties of purchasing ability for people,The exact replica artist backpack ability be the best.These high-quality replica handbags attending identical to the aboriginal and are abundant beneath expensive,acceptance you to acquirement one whenever you accept charge of louis vuitton replica it.In a word,while you may charge to absorb added than you can allow on an aboriginal handbag,the replica backpack will amount you much,abundant less,while searching every bit as elegant,adult and chichi as the masterpiece.This agency that affairs replica will accredit you to own altered pieces befitting your apparel and http://www.midmos.com/load.asp occasion.Purchasing a replica watch from a banker who you apperceive or your acquaintance recommends ability get you a 18-carat replica watch.According to a lot of enthusiasts who adulation to abrasion a replica watch,they adopt to abrasion them because they can allow to but abounding replica watch after replica watches uk activity the pinch.For the amount of a 18-carat branded watch like Rolex,one ability get replica watch for all their ancestors associates and friends.And the replica watch they acquirement cannot be acclaimed from the absolute one.Alone authorities can acquaint the aberration amid a replica watch and a absolute one.If you wish to omega replica abrasion a Rolex on Monday,a Cartier on Wednesday and a Omega on weekends,a replica watch is your best http://www.nkinc.com/support/news01.asp choice.

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)