tirsdag 5. februar 2013

Hverdags-magi


Jeg har blitt flinkere til å sette pris på de små øyeblikkene i hverdagen. Det er jo hverdager det er flest av og de er disse tingene som gir meg påfyll av energi.  Som å lage middag fra bunnen av etter en travel dag på jobb, som å ha tid til å lese avisen før vi skal ned til lillebror som trenger sitt daglige stell eller som å kunne sette seg ved kjøkkenbordet å spise kveldsmat sammen med familien.

Ettermiddagene og kveldene  våre  har i flere år sett  slik ut. Hele familien sammen i stallen - herlig hverdags-magi. Godt for både kropp og sjel.Jeg har startet nedtelling til vinterferien. 4 dager igjen og så en hel uke med fri. Fri til å være sammen med familien, fri til å være sammen med lillebror, fri til å pusse opp datterens rom og fri til å bare slappe av.  Det er magi det også. Vinterferie-magi.

Ha en fantastisk tirsdag!


9 kommentarer:

 1. ja det er sant! viktig å sette pris og ikke minst å legge merke til hverdags-gleder :)

  ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Heilt sant,er viktig å ta vare på øyeblikkene og gode ting:)
  Ser så flott ut å stelle med hester,flotte dyr!
  Fin fin dag til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 3. ;-)
  høres hyggelig ut. godt å ha noe fint å se frem til...
  klem Tove

  SvarSlett
 4. så koselig, er som du sier... hverdagene det er flest av...

  Klems Diana.

  SvarSlett
 5. Hei, Herlige bilder og tekst hos deg. Helt enig - hverdagen må vi sette mer pris på:-) Takk for koselig hilsen. Så nydelig hest du har! klem Siv:-)

  SvarSlett
 6. Så herlige bilder Elin!!:)Savnet deg nå...var så lenge siden!:)Godt å høre at du har det bra!!:)Må du kose deg MASSE i ferien!!:)
  mange gode klemmer:):)

  SvarSlett
 7. Takk for kloke ord! Det ER flest hverdager, det er bare sikkert, men da er det virkelig en gave hvis man kan nyte dem, og ikke bare "leve livet" kun når det er helg eller ferie. Nå skal jeg snart lage spagetti, til Storebror og kameraten hans som er på besøk, og til Frøkna og Lillebror. Husbonden får seg noen rester etter at han kommer hjem fra jobb. Slik kan hverdager også være :) Klem til deg fra Fia i Sofies Villa :)

  SvarSlett
 8. Ja, det er viktig å ta vare på det gode i hverdagen!

  Ha en fin dag videre!:-)

  Klem Nina

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)