søndag 27. januar 2013

Tre søndags favoritter...


Det blåser, er surt og det er snø i luften. Skikkelig vinter og skikkelig inne-vær.  I dag blir det en slik "bake brød søndag" fordi jeg plutselig fikk kjempelyst på hjemmebakt brød. Her i huset bakes det ikke brød fordi man må men fordi det smaker så godt. Det finnes vel knapt noe som smaker så deilig som hjemmebakt brød med godt smør og favoritt pålegget på? Søndager er fine til nettopp baking fordi jeg tar meg sjelden tid til det  ellers i uken.


Nytt teppe til stuen skal legges på plass. Nå ligger det å "strekker" seg ut midt på stuegulvet. Knalltøff kontrast til alt det hvite.


Senere i dag må vi på med varme dresser, luer, ull og gode sko fordi han her skal ha sitt daglige stell. Når man kommer ned i stallen å blir møtt med et lykkelig vrinsk og en hest som løfter på det ene benet for å tigge om godteri, da glemmer man bort alt som har med dårlig vær og tykke klær å gjøre. Da er man  rett og slett  bare utrolig lykkelig.


8 kommentarer:

 1. Høres ut som en herlig søndag.
  Her står bolledeigen og vaffelrøra klar.
  VI skal å besøke ei som har vært syk ei stund, og så skal vi på sykehjemmet så spise middag sammen med svigermor.
  Kvelden blir nok tatt hjemme i sofaen foran data og tv. Godt med litt rolig opplading til ei travel uke.
  Ønsker deg en herlig søndag :)

  SvarSlett
 2. Stilig teppe du har kjøpt deg. Helt enig med deg i at det er en fin kontrast til det hvite. Godt med noen bakedager av og til, rett og slett for at man har lyst til det. Og som du sier - ingenting smaker så godt som nystekt brød med godt pålegg :-)

  Her blir det sen søndagsfrokost. Har egg som står og koker på kjøkkenet nå. Videre skal dagen tilbringes i hall hvor vi skal se datteren spille håndballkamp.

  Ønsker deg en herlig søndag!

  Klem Katrine

  SvarSlett
 3. Hei, Herlige bilder og helt enig med deg! Vakkert teppe gir god energi og dyr gjør oss lykkelig:-) fin søndag" klem Siv:-) ps nå nyter jeg den vakre sangen til Kurt Nilsen...du sa...med referenget...ohohohohoh jeg elsker deg....nyyyyyyydelig sang....:-)

  SvarSlett
 4. Søndag er bakedag! Vi skal bake senere i dag - rundstykkedeig med bakepulver, fylt med skinke og fetaost..

  Deilig med hjemmebakst - bare fordi det er godt!

  Her er det i ferd med å bli litt mildere, men det frister ikke å gå ut. Koser meg med levende lys og siste nummer av Boligdrøm.

  Ha ei fin uke.

  SvarSlett
 5. Hei :)
  Det høres jo ut som en flott søndag, med mye variasjon!
  Håper dere har koset dere masse :)

  SvarSlett
 6. Tak for et kig på dine dejlige billeder - især hesten er helt vidunderlig. Smuk smuk smuk. Giv den lige et kys på mulen fra mig.
  Mange hilsner fra Susan

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)