søndag 20. januar 2013

Fra godstolen...


For en flott dag vi har i vente! Sol, frost og fri. I dag ventes det middagsgjester. Innimellom matlaging ( har laget kjøttkaker) sitter jeg her å leser interiørblader mens jeg bare nyter starten på søndagen fra godstolen.

En rød tråd i interiøret her i huset er lyseblått. Det er en farge som går igjen i hvert eneste rom. Noen steder kombinert med svart, andre steder sammen med pastell mens her i stuen med  hvitt og beige og bittelitt svart.


Det lekre teppet i lyseblått er et nytt tilskudd  til teppesamlingen. Blomstrete på den ene siden og striper på den andre. Det er bare å velge! Et slikt et har jeg sett flere ganger på svenske blogger og ble hoppende glad da jeg fant samme teppe på nettbutikken sofiesvilla.no

Jeg skulle gjerne hatt sittet her hele dagen jeg, men her i huset skreller dessverre ikke gulerøttene og potetene seg selv. Det er på tide å brett opp ermene å sette igang.

Jeg ønsker alle som er innom en vakker søndag :O)7 kommentarer:

 1. Nydelig teppe :) Og herlig med slike dager hvor ting kan gå i litt saktere modus!
  Jeg er velsigna med en mann som elsker å lage middager, så her opplever jeg ofte at potetene og gulrøttene "skreller seg selv" :) Men nok annet å gjøre for det da, er jo sånn det er ;)

  Kos deg masse med besøk og god søndag :)

  SvarSlett
 2. Hei, WOW - åh det hadde også passet perfekt hos meg:-) nydelig bilder hos deg som alltid:-) god søndag! klem Siv:-)

  SvarSlett
 3. Så flott teppe.elsker tepper,og det står alltid høyt på ønkselisten.kanskje gjøre noe med det i år,hehe.sender deg en mld senere ang turen til haugesund.(har tlf angst så,da blir det mld)
  Kos deg med middagsgjester,klemmer heg

  SvarSlett
 4. Nydelig!

  Takk for fine ord inne hos meg, søta! Det varmer og glede <3
  Ønsker deg en fin søndag, her har vi rukket en tur ut i løypa og nå har jeg satt en bolledeig og skal bare nyte denne nydelige dagen!

  Stor klem
  -Maia

  SvarSlett
 5. Hei Prinsessa :-)

  Hørtes deilig ut med kjøttkaker. Det blir det her idag også.. ;)

  Kos deg så mye med søndagen ;)

  Hilsen Harley fra Flekkefjord :-)

  SvarSlett
 6. Nydelig teppe - takk for tipset!

  Koselig med gjester på en søndag.
  Her bare sløver vi i dag.

  Ha ei flott uke.

  SvarSlett
 7. Hei Prinsesse Elin :) Er det lov å spørre om hvor du har kjøpt det teppet? Ble forelsket i det med en gang jeg så det <3

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)