tirsdag 20. november 2012

Første søndag i advent...
...Ålgård blomster er en av aktørene som har stått ved Løedamenes side år etter år. De er med på å skape den gode markeds stemningen med vakre blomster, fine oppsatser, kreative kreasjoner, mengder med gode tips og  ideer til ting du selv kan lage.

Hvis du ikke fikk med deg julemarkedet dette året, eller rett og slett fikk med deg julemarkedet men kunne tenke deg enda litt mer av denne gode  julestemningen, så har du muligheten nå!

Tradisjon tro holder Ålgård blomster åpnet 
1 søndag i advent  fra 14-18

De ønsker velkommen til en ferdigpyntet julebutikk. Butikken er vakker til vanlig men kjære vene så vakker den er når damene har pyntet butikken etter alle kunstens regler. Her blir det skikkelig julestemning, jule inspirasjon og juleglede.
Selvfølgelig skal jeg dit! Jeg kommer liksom ikke i den rette julestemningen hvis ikke jeg  har fått med meg dette. Det har liksom blitt en tradisjon, det.


Å pynte en slik en stor butikk er ikke gjort på en helg og da jeg var innom for et par uker siden var damene godt i gang med utstillingen. Her er ingenting overlatt til tilfeldigheter.


Butikken er lett å finne. Kjør å parker på Magneten kjøpesenter. Ålgård blomster ligger i nabobygget, i det gamle Udlahuset fra 1891. ( Ole nilsensvei 9) På Ålgård.5 kommentarer:

 1. åå ja! den butikken e ein av di finaste av di finaste! uendeligt mye fiint bare!:))

  SvarSlett
 2. Hei!
  Det ser veldig hyggelig ut, og jeg skulle gjerne ha vært der, men får nok finne et julemarked som ligger litt nærmere!

  Ha en fin dag!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 3. Ja, dette er et must! Gleder meg like mye hvert år til å se. Men, det er ikke fint gjort av deg å "lurkikke" NÅ, du må vente i en og en halv uke til Elin! :-D

  SvarSlett
 4. Lurer på hun som strikker de søte små musene. De som ligger i en liten koffert, på bildet du har på bloggen fra julemarkedet ditt....
  Tror du det er mulig å få kjøpt en mus eller to??

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)