lørdag 25. august 2012

Julemarked dette året også :O)


Jeg har begynt å tenke på jul! Ja da ja da, jeg vet at det fortsatt er August men  årets Julemarked med Løedamene i westernbyen går av stabelen søndag 4 november og selv om det virker som en evighet til er det faktisk nesten ikke mer enn 2 måneder før vi er der.

Vi har fått mer flere utstillere og jobber med å få med enda flere. For dere som ikke har hørt om Løedamene før så er det en liten vennegjeng som for flere år siden startet opp med å stelle til julemarked i en liten løe. Etter hvert som årene gikk ble vi alt for store for løa og flyttet ned til Olaug i Westernbyen.
På vårt julemarked kan du hovedsaklig få kjøpt hjemmelagede ting i nostalgisk stil, blomster, godteri, mat og interiørartikler.
Vi har også dette året med oss butikker som  Ålgård blomster, Toves brukt og antikk og  Swedish grace. 

Dette er et marked der dere skal kunne ta med hele familien, bruke dagen her på Ålgård, spise middag i westernbyens restaurant og bare kose dere mens dere titter på alt det flotte som selges både innendørs og utendørs.
Jeg har forelsket meg helt i Tilda sin nye serie som ble lansert denne høsten så mange av tingene jeg skal lage  til julemarkedet kommer til å være inspirert fra den nye boken hennes. Nøtteknekkeren, svanesjøen og gammeldags julepynt fra tidlig 1900 tall. Jeg klør i fingrene etter å sette i gang med høstens produksjon.


I disse dager er jeg på planleggingstadiet og koser meg med å tenke ut ting som jeg vil lage til julemarkedet. Det blir en travel julemarked helg dette året, for dagen før markedet ( lørdagen) skal det være nasjonalt bloggtreff her i Rogaland. Bloggere fra hele landet kommer og hele gjengen skal ta felles buss til Moi og Landstil.  Men søndagen skal jeg være klar i westernbyen sammen med mange andre løedamer og et lass med hjemmelagede tilda engler :O)


Jeg lærte noe på fjorårets julemarked. Det forsvinner 1 Tilda i minuttet og med mine hjemmelagde engler ble det rett og slett produsert alt for få. Det var flaut at alle mine 15 var bort i løpet av 15 minutter.  Dette året skal jeg ikke gå i samme fellen.  Så til dere som ikke fikk kjøpt Tilda engler fra meg i fjor, kom i år. I år skal jeg se til at jeg har nok Tilda engler for salg.

Men nå må jeg stikke, jeg skal ut å luke litt i hagen før jeg skal på trening.

Ha en strålende god lørdag!

18 kommentarer:

 1. Hold så op Elin hvor ser det spændende ud i år.Jeg skal bestemt også igang. Bare man ikke boede så langt væk så var jeg bestemt kommet til dit julemarked.Knus og forsat rigtig dejlig lørdag Else
  P.S håber du snart har lidt billeder og inspiration til siden på facebook :-)))

  SvarSlett
 2. Gleder meg allerede til det flotte julemarkedet dere har! I am comming!

  SvarSlett
 3. Ja, her er det bare å sette av søndagen og begynne å glede seg!! :-)
  I'll be there! ;-)

  SvarSlett
 4. Gleder meg til å komme i år, fikk det ikke til i fjor. Yess jeg gleder meg til bloggtreffet på lørdagen, må kanskje få betalt før det er for sent.
  Ha en flott lørdag

  Klemmer

  SvarSlett
 5. Ærgerligt at du bor så langt væk for ellers ville det være rigtig hyggeligt at komme til dit julemarked :O) God weekend !! Klem Betina

  SvarSlett
 6. Gleder meg juhu!!
  Du har altså litt av en tildajobb foran deg du, heia!!

  SvarSlett
 7. ciao complimenti bello il tuo blog e brava nelle tue creazioni baci lu..

  SvarSlett
 8. Woow!! Gleder med til bilder, og er mektig imponert over alt du rekker. du er en stor inspirasjonskilde!! God søndag!!

  SvarSlett
 9. Woow!! Gleder med til bilder, og er mektig imponert over alt du rekker. du er en stor inspirasjonskilde!! God søndag!!

  SvarSlett
 10. Glede meg til julemarkedet. Datoen er noter!
  God søndag!
  Signe

  SvarSlett
 11. Åh...gleder meg!!!Jeg har såvidt kommet i gang med å male bilder...Men må nok henge i for tiden flyr!!Gleder meg til å se dine nydelige Tilda dukker..!:)Blir spennende:)
  Du er så flink:))Blir så gøy!!!
  Ha en fin kveld Elin:))

  SvarSlett
 12. Hei på deg;)
  Lenge siden jeg har vært her og kommentert;)
  Men du er fortsatt en Flittig Elin.
  Gleder meg til å se alt det lekre du rekker å lage;) Blir bare stumm av beundring;) Englene dine er bare så søte, hva tar du for dem?

  Ha en fin uke;)

  Klem fra Ann-M.

  SvarSlett
 13. Hvor mye tar du forresten for disse tildadamene? Hvor store er de?

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)