fredag 24. august 2012

Kjøkkenet fredag morgen


God fredag- det er endelig helg!
Jeg har vært oppe i flere timer allerede. Jeg har allerede kommet godt i gang med helgevasken. Det er lenge siden det ble tatt en skikkelig helgevask her i hjemmet. I sommer ble det praktisert " litt sånn når det faller seg" vasking. Det funker fint det også men det er ingenting som slår følelsen av fredag,  et rent hus og friske blomster på bordet (det siste skal fikses i ettermiddag). Det  er utrolig godt å sette seg ned på fredagskveld å se tv, spise god mat og bare nyte at hele familien har fri. Det er ren lykke!


Potteskapet som jeg fikk i sommer, har kommet ned igjen. Hva er vits med verdens fineste potteskap hvis man ikke kan se på det hele tiden. Den plassen i huset jeg tilbringer mest tid i våken tilstand er på kjøkkenet. Ikke fordi jeg har kjøkkentjeneste hele tiden men jeg trives så godt her inne. Å finne  ny plass til potteskapet var ikke vanskelig. Jeg synes faktisk at potteskapet hevet hele kjøkkenet et par hakk!


Jeg plukket med meg masse rogn i går, noe fikk komme inn i huset mens mesteparten ligger utenfor. Jeg tenkte at jeg senere i dag ville lage meg et par kranser til å pynte opp utenfor med. Men først skal gjøre meg ferdig innendørs.


Jeg ønsker alle som er innom 
en fin dag.

14 kommentarer:

 1. Så flott du har det :)
  gøy å se bloggen din!

  Ønsker deg en god helg :)

  SvarSlett
 2. Det skapet er flott.
  Forstår at du vil ha det der du kan se det. Flott med litt høstpynt.
  Må nok ha inn litt rogn og lyng her snart. Skal en tur på fjellet på søndag, så da får en passe på å få med seg litt.
  Ønsker deg ei herlig helg :)

  SvarSlett
 3. Absolutt noen av de koseligste kjøkkenet jeg vet om:)
  Og skapet var jo perfekt der!

  Den fredagsfølelsen du beskriver har jeg bestemt meg for å ha neste fredag, hehe! I helgen er det døgnvillfestival i Tromsø - så helgen er i musikkens tegn.

  God helg!
  Klem
  Benedicte

  SvarSlett
 4. Ble jo så fint med skapet på kjøkkenet, kan jo ikke gjemme bort en sånn en skatt.
  Ønsker deg en flott helg

  Klem

  SvarSlett
 5. Så flott kjøkken du har. Det potteskapet er kjempeflott.God helg til deg og.Klem fra Liv

  SvarSlett
 6. Så koselig kjøkken! kjempeflott skap, skjønner jo du vil ha det lett tilgjengelig :)

  SvarSlett
 7. Kjempekoselig på kjøkkenet ditt Elin :) Potteskapet gjør seg bra. Nydelig med GreenGate, love it! Ingenting er som fredagsvasken, det er jeg enig i, og jeg skal også igang i dag, dog etter å ha hørt på dommet mot Breivik.
  God helg til deg!

  SvarSlett
 8. Vilka otroligt vackra romantiska brunvita koppar (förra inlägget) du har!! Jag bara MÅSTE ha reda på vad det är för märke och var du har köpt dem!! Har försökt leta på din blogg om du har skrivit något om detta men kunde inte hitta något. Snäääällaaa du, du kan väl skriva något om det.

  MVH Julia

  SvarSlett
 9. Så koselig du har det på kjøkkenet!! Her fant jeg masse inspirasjon og motivasjon for å hjem å vaske og male litt siden jeg har hjemmealene-fredag.
  hehe...
  Ønsker deg en fin fin helg!!
  Titti-klæmM!!

  SvarSlett
 10. Hei på deg!
  Skapet er helt nydelig, og det passer jo kjempefint på kjøkkenet. Nyt dagen og god helg! Klem fra Anne-Marit.

  SvarSlett
 11. For et NYDELIG potteskap!! Helt engi med deg, hva er vitsen i et så fint skap om man ikke kan nyte det hele tiden? Kjempesmart å flytte det inn på kjøkkenet!

  God Helg til deg

  Klem Ranveig

  SvarSlett
 12. Plasseringen av potteskapet på kjøkken gjorde seg godt. Og så herlig med høsten når vi kan begynne å pynte med rogn og lyng..Tenker jeg henter både rogn og lyng i helga.

  SvarSlett
 13. I love fridays as well ;) Lovely kitchen!!! Greetings from Poland
  Roza

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)