tirsdag 14. august 2012

Borte bra -hjemme best ♥
God morgen!
Jeg begynner å glede meg til å komme hjem. Ikke fordi jeg ikke har det fint her men fordi jeg er så hjemmekjær og det skal bli skjønt å komme hjem til hjemmet vårt.  Vi har et  fantastisk reisefølge, det kunne faktisk ikke vært bedre. Ungene oppfører seg eksemplariske, det er mye flott å se på og det har vært en av de beste utenlandsferiene vi har hatt til nå. Jeg trodde faktisk at jeg skulle slite med å være så lenge borte hjemmefra men det har gått veldig greit. Men jeg kjenner sommerfugler i magen når jeg tenker på hjemmet vårt, tingene våre, morgenene i slagbenken på kjøkkenet mens jeg hører radio og drikker norsk kaffe 


Huset ble ferdig malt rett før vi reiste, noe som gjør at jeg glemmer bort litt at jeg faktisk har fått en av drømmene mine i oppfyllelse. Et hus som jeg liker like godt fra utsiden som fra innsiden. Å komme hjem til dette skal bli fint. Når jeg kommer hjem satser jeg på en varm og fin sensommer med mange timer utenfor på terrassen og i hagen.


Vi har enda en uke igjen her nede og har forflyttet oss til Phuket. Her er det mye å se på, mye å gjøre, og en fantastisk strand å ligge ved. Imens jeg gjør alt dette skal jeg kose meg med tanken på at om en uke sitter jeg på kjøkkenet vårt, drikker norsk kaffe og tenker tilbake på årets sommerferie med et stort smil om munnen.


Jeg ønsker alle som er innom en deilig dag 


8 kommentarer:

 1. Vi er jo heldige som har det slik. Kan kose oss både borte og hjemme.
  Alltid godt å komme hjem etter ei tid borte. Her er det jo nydelig vær for tiden, så da er det bare godt å kunne pusle med litt hjemme.
  Kos deg en hel masse de siste
  feriedagen :)

  SvarSlett
 2. Det beste av to verdener; å kunne være borte en liten stund og få nye impulser, inspirasjon og nytelse og kom hjem til sitt kjære hjem og bare kose seg med sitt.
  Koss deg masse i Phuket!

  Klem fra Jijji

  SvarSlett
 3. Borte bra,men hjemme best! Ha en fin uke:) Klem lille meg

  SvarSlett
 4. Utroli mange flotte bilder fra deg Elin:) Kjekt å se at dokke kose dokke.:) Nyd siste rest av ferien, så glede eg mg t å se mer av dokkas herlige hjem når dokke e jemma ijen:)
  Goe sommerklem fra meg:)

  SvarSlett
 5. Det er faktisk noe av det beste med ferie..å glede seg til man kommer hjem og kan kose seg med gode ferie minner:))

  SvarSlett
 6. Ja hjemme er alltid best Elin! Men man må av og til reise bort for å kjenne på den følelsen..
  Den siste uken går nok veldig fort også så snart er du hjemme på kjøkkenet ditt igjen vet du ;)
  klem fra Laila

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)