onsdag 18. juli 2012

Potteskapet er ferdig...


I går kveld ble pottetskapet ferdig. Knottene ble satt på plass igjen og kantene fikk seg en runde med sandpapir. Det står i stuen for øyeblikket men skal videre opp i tv stua når de som fortsatt ligger å sover, våkner.  For her i huset soves det lenge. Det er liksom det som er ferie. Å kunne sove til man våkner av seg selv.  Men hvis klokka slår 12 og det forsatt ikke er tegn til liv,  da vekkes man....man kan da ikke sove bort hele dagen heller...

Jeg krysser fingrene for at de grå skyene som dukket opp for 10 minutter siden forsvinner og at det blir en varm vakker og solrik dag. Jeg har nemlig planer om å holde til langt borte fra min komfortsone.  I dag finner dere en prinsesse med høydeskrekk i stien oppetter husveggen. (må man - så må man) 


Hvis skyene ikke forsvinner, finner dere meg nok i garasjen med en sag og hammer. Jeg så et fuglehus på en interiørbukk som jeg har så innmari lyst på men 600 kroner for en hus til et par spurver synes jeg er i det drøyeste laget, spesielt når jeg ikke vet om jeg får inn leieinntekter på huset en gang....  Så leilighet på pinne skal snekres og plasseres i hagen...så får vi se da om det blir penger i kassen ut av dette da. 

Jeg ønsker alle en riktig flott sommerdag!7 kommentarer:

 1. Godmorgen!
  Dette ble rett og slett veldig fint! Veldig passende farge, og skapet ser ut som det alltid har vært sånn:)
  Nydelige detaljbilder også, likte så godt det med hjertekransen:)
  Nå skal jeg stikke opp på loftet og prøve å rydde i oppussingskaoset der..
  Ha en flott dag!

  Klem fra Hanne:)

  SvarSlett
 2. Lykke til i høyden, Elin :) Eg trives overhodet ikkje der sjølv, så stige delen er det min betre halvdel som pleier å ta seg av.

  Hjå oss søv dei også lenge om dei ikkje vert vekt, dvs eldstemann... Minsten pleier å vakna i 9 tida, og det er jo heilt greit. Sjølv er eg på jobb ut denne veka og så startar ferien - og eg er jammen flink å sova sjølv eg. Er faktisk veldig glad i å sova.

  Potteskapet vart jo kjempe fint det. Du er god altså. Spent på betalingsdyktigheten til småfuglane på Ålgård, følger med ;-)

  Klem Eli

  SvarSlett
 3. Så fint skapet ble! Nydelig farge!:) Jeg må humre og le litt av det du skriver noen ganger..herlig! Håper fuglene i det minste setter pris på boligen. Gleder meg til å se resulratet,følger deg hver dag! Klem fra meg :))

  SvarSlett
 4. Nydelig potteskap :-) Ingenting slår gammel sjarm :-)
  Vått og grått her hos meg, så nå blir det rydding og vasking innendørs for meg.....
  Ha en god dag!
  Klem fra Rita

  SvarSlett
 5. Hei Elin :)
  Potteskapet ble kjempefint :) - og alltid fine bilder her inne hos deg - til stor inspirasjon :) Ferie, er ferie - og her sover vi også til vi våkner. Såååååå deilig :)) Ønsker deg en fortsatt fin uke, og sommer. Klem fra Mette

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)