tirsdag 17. juli 2012

Da tissepotta havnet i oppvaskmaskinen


Jeg er har kommet hjem igjen og det er virkelig noe i det ordtaket "borte bra men hjemme best". Jeg er så hjemmekjær at en uke borte fra hjemmet er mer enn nok for meg.
Vel hjemme satte jeg i gang med forskjellige småprosjekter som jeg har gått og gledet meg til hele uken. Så da jeg hadde fått satt matvarene i kjøleskapet gikk jeg ut i garasjen. ( jeg elsker garasjen).
I garasjen står møblene og tingene jeg har funnet på Sørlandet i løpet av sist uke. Det kriblet i fingrene etter å finne frem  malerkosten ( jeg elsker forresten å male også)De andre tingene ble tatt med inn og vasket. Smørkinnen i bakgrunnen  skal males men vet jeg ikke helt hva skal brukes til. Jeg har tenkt på flere alternativer, blant annet blomsterurne eller paraplystativ. Flaskestativet er for lavt for mine flasker så det skal males og brukes til å ha sommerblomster i. Emaljebøtta fikk seg en omgang med såpe og vann og tisseoptta ble vasket i oppvaskmaskinen! Siden tissepotter og oppvaskmaskin høres ekkelt ut fikk tissepotta for anledningen hele oppvaskmaskinen for seg selv. ( jeg har en oppvaskmaskin som vasker like varmt som en oppvaskmaskin for storhusholdning) Krukken som oliventreet står i ble også med hjem fra Sørlandet. En slik krukke har jeg sett på flere ganger men på antikk og samle messer koster de flesk og er ikke noe jeg er villig til å legge ned så mye penger i. Den gamle eieren skulle ikke ha den og bad meg om å ta den. Ja  jeg var jo ikke akkurat vond å be....


Jeg hadde en hyggelig "date" med malerkosten i går. Alladin heter fargen og er akkurat passe lyseblå. Nå trenger skapet bare en omgang med sandpapir på kantene slik skapet ser passe slitt ut, og så skal det få flytte opp på loftet vårt.

Nå skal jeg gå i gang med å tilberede lunsj til en venninne som savner sol og sommer etter å ha kommet hjem fra ferie i sydligere strøk, til øs pøs regn. I dag blir det gresk salat  til oss over 15 og pølser til dem under...


Ha en strålende tirsdag!


14 kommentarer:

 1. Hei Elin!!

  Så nydelige ting du har skaffet deg...Elsker blå fargen:)

  Jeg har også en slik til smør,brukes som oppbevaring til paraplyene her.

  Har også to tissepotter som jeg har blomster i:)

  Kos deg hjemme med prosjektene dine:)

  Klem linda:)

  SvarSlett
 2. Sikken en masse dejlige sager du har købt dig, kan godt forstå det kribler i dine fingre med at gå igang med penslen.

  Skabet er blevet så fint.

  Ønsker dig og dine en skøn dag

  Knus Susi

  SvarSlett
 3. Morsomt å komme hjem etter ferie og ha mange ting å sette i gang med. Mye flott har du skaffet deg. Kos deg.
  Klem fra meg.

  SvarSlett
 4. Du har jammen fått med deg mye fint fra sørlandet. Jeg har også slik bøtte og potte. Bøtta med lokk er vel og ei "tissepotte" Når det var et stykke til "doen" var det greit å ha litt plass.
  Har faktisk selv brukt den bøtta til nettopp det i en periode da jeg var så syk at jeg ikke orket å gå ned trappa for å komme meg på do. Godt å ha en snill mann da som kunne tømme den. Jaja. Heldigvis var det "bare" fordi jeg var gravid og fikk struma samtidig. Så dårlig håper jeg at jeg ikke blir igjen noen gang.
  Nå huser den bøtta doruller på badet.
  Potta er blomsterpotte, også på badet.
  Smørkinna di likte jeg godt. Gjør seg sikkert fint som paraplystativ.
  Fikk noen slike leirkrukker for en del år siden jeg også. Men de fleste er dessverre blitt ødelagte. Og de er jo svindyre å kjøpe. Kanskje det dukker opp noen nye en gang.
  Ha en flott dag :)

  SvarSlett
 5. Såå mange fine skatter her da!! Den smør"tingen" hadde sikkert vært fin med en furukvist oppi til jul(ja for det er jo snart jul,tihi) Emaljebøtten var så fin, og i samme serie som en tissepotte jeg har.
  nattbordet blir nok såå lekkert i lyseblått!
  ha en fin dag med alle dine prosjekter!

  Klem fra Hanne:)

  SvarSlett
 6. Koooos deg masse denne sommertirsdagen :)

  SvarSlett
 7. Wow, du har virkelig fått med deg mange fine skatter hjem fra det glade Sørlandet. Ser ut som om du har ordnet deg en masse fine prosjekter fremover også;)
  Kos deg med malerkosten!

  Klem fra Jijji

  SvarSlett
 8. Herlige ting... åååå her var det mye fint
  Ha en knall fin dag
  klem

  SvarSlett
 9. Ser ut som sørlands-turen var riktig så innbringende :) Mange fine ting :)

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)