lørdag 14. juli 2012

Nytt-gammelt og tips om bruktbutikkGod morgen og god lørdag!


Jeg blir så utrolig gira når jeg slår øynene opp og ser  at sola skinner. Selv om klokken ikke mer enn i 6 tiden klarer jeg bare ikke å sovne igjen. Jeg står opp og "ni-koser" meg med å ha stuen helt for meg selv.  
Etter flere dager med regn yr, og tykke gensere, bader Sørlandet i sol. ENDELIG!

Er ikke det gamle bildet over her vakkert? Det har oldefaren min tatt med seg hjem fra Amerika. Jeg hadde aldri sett det før helt til det dukket opp her om dagen da jeg tittet igjennom noen gamle ting hos mamma. Nå har det blitt vasket og  skal opp på veggen hjemme hos oss. 

I går var jeg på en nyåpnet bruktbutikk som ligger i Kvinesdal. For en butikk. Den var enorm og utvalget var akkurat like stort. Så hvis dere er eller skal innom Kvinesdal så stikk innom gjenbruken som ligger ved siden av Statoil i sentrum av Kvinesdal.  Jeg fant både kremfarga steingods, tekstiler, bilder og jeg fikk kjøpt med meg et par skøyter.

Hjemme har jeg et par hvite gamle pikeskøyter, men jeg har alltid ønsket meg slike gamle herreskøyter som dette, og jeg kjente kribling i magen da jeg fant dette paret til 150 kroner. Skøytene kommer til å bli utrolig fine som dørpynt hjemme hos oss. Dette er slike ting som jeg virkelig blir glad for å finne når jeg er på bruktbutikker eller loppis. Bruksting som man ser er brukt. Og disse vil jeg tro har gledet en eller flere herremenn mang en vinter.

Denne sommeren kommer jeg til å reise hjem med mange nye-gamle ting. Det er ikke mye som er kjøpt nytt men det er mye som har blitt kjøpt og fått gammelt  

I dag skal sola nytes sammen med resten av familie og hvis jeg kjeder meg så vet jeg at det ligger en bruktbutikk jeg ikke har rukket å stikke innom bare en  10 minutters spasertur unna ;O)


Jeg ønsker alle en solrik og vakker sommerdag 

7 kommentarer:

 1. God morgen :0)
  Sikke nogen fine ting du har fundet - kan godt forstå du er glad for dem, og tænkt at det er din oldefar der har taget billedet med hjem.. Elsker når tingene har historie..
  Ha' en dejlig dag

  SvarSlett
 2. En riktig god lørdag til deg.
  Ja du har funnet mye fint på din sørlandstur. Alltid spennende å innom nye bruktbutikker.
  Kos deg i sola :)

  SvarSlett
 3. Heisann! så heldig du var som fant skøytene! og så heldig du er som har SOL hos deg! Misunnelig jeg? neeeeida.... hm... jo litt kanskje...her er det regn, regn, regn.

  SvarSlett
 4. Herlige ting du fant deg, så gøy!
  Klem Gitte

  SvarSlett
 5. Åhhh, så nydelig det gamle bildet var, og for en skatt for deg! Det må du vise på veggen der det henger nå! :-)

  Vi skal til Sverige snart, og jeg gleder meg til loppis langs veien, og kanskje et backluckeloppis, hvis vi er heldige!

  Ønsker deg en flott søndag!

  klem Cathrine :-)

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)