torsdag 12. juli 2012

Noe å se frem til...


Nye kopper til kjøkkenet etter å ha blitt inspirert av kjøkkenkroken hos Forandring fryder på landet. Man kan ikke unngå å bli glad over fine sommerlige farger som disse og roser - ja, det blir jeg aldri  lei av. 
Sommer er ikke sommer uten roser. Det er deilig å ha noe å se frem til. Nå gleder jeg meg til å komme hjem til små koselige prosjekter som skal gjøres ferdig. Det gamle skapet som jeg fikk i går, skal ikke males hvitt men  males lyseblått. Platen med den malte marmoreringen skal forbli slik den er. Platen trenger bare en real omgang med såpe og vann. Røkebordet skal kun vaskes og smøres inn med voks. Noen møbler synes jeg er flotte som de er.  I morgen er det tid for en ny biltur og stedet vi skal til har visst en super bruktbutikk....


Jeg ønsker alle som er innom en en fin kveld og en 
deilig morgen-dag.


7 kommentarer:

 1. Ha en fin og spennende dag i morgen, du finner sikkert noe kult som vanlig. Har du hatt tid til å sy til julemarkedet?

  SvarSlett
 2. Så lekre og sommerlige kopper! Tenker du gleder deg til nye hjemme-prosjekter ja;) jeg tenker alltid mye på prosjekter jeg smak gjøre når jeg kommer hjem! Borte bra, men hjemme best:)
  Ha en fortsatt fin ferie:)

  SvarSlett
 3. Så flotte sommar koppar!

  Kos deg vidare :-)

  SvarSlett
 4. Nydelige kopper....:)

  Ta en titt innom bloggen min...så finner du en Giveaway der...Blir glad om du stikker innom:)

  Ha en fin fredag...

  Britt

  SvarSlett
 5. GreenGate slår aldri feil!
  Høres ut som et vakkert skap i lyseblått :)
  Klem

  SvarSlett
 6. For noen nydelige kopper og mugge.De roper sommer og smil på munnen!:)
  GG får det til de,gang på gang.Jeg er ihvertfall ikke vanskelig å friste med alt det fine de lager,nå gleder jeg meg veldig til høstnyhetene kommer i butikken for der har jeg sett meg ut ett og annet:)
  Men ikke noe er så spennende som å dra på skattejakt i bruktbutikk og loppis...kos deg masse håper du finner noe som hjertet hopper over et par slag når du ser!
  Toveklem:)

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)