mandag 7. mai 2012

ServiettbollerJeg er ikke sikker på hva disse kalles men jeg kaller dem serviettboller og er knallfine.....knallfine og knallkjedelige å lage. 1 går fint...2 også, men når man nærmer seg 15 da er det ikke like givende lengre. Nå lages serviettbollene mens jeg ser tv så blir det ikke fult så kjedelig å sitte å  rive tynne serviett lag fra hverandre .

Her går det mot konfirmasjon og i den anledning får  kommer det gjester som skal overnatte. Sånt må jo forberedes. Så i dag begynner jeg så smått å vaske litt og re opp senger ( godt for alt som er gjort) Resten av kvelden skal brukes til å lage 15 serviettboller til. (jeeey...)10 kommentarer:

 1. Du får trøste deg med at det blir et vakkert bord ut av det da :)

  SvarSlett
 2. De var så lekre disse serviettene, så da ble jeg sittende å google for å lære hvordan de lages. Regner med at det er denne fremgangsmåten du også bruker? http://juliecv.blogg.no/1312140536_gjr_det_selv_bordpynt.html

  SvarSlett
 3. Flotte servietter:)
  Du får trøste deg med at du får ett flott konfirmasjonsbord med de flotte serviettballene:)

  Klem Veronica

  SvarSlett
 4. Om de er kjedelige å lage, så er de iallefall dekorative, og jeg tror bordet ditt blir veldig lekkert!
  Ønsker deg en fin mandagskveld, og ta gjerne en tur innom bloggen min å delta på min give away - om det kan friste!
  Titti-klæmm!!

  SvarSlett
 5. Wow, serviettballer - det har jeg hverken sett eller hørt om tidligere! Flott!!

  Fin uke til deg Elin!

  Klem Hildegunn

  SvarSlett
 6. Jeg gleder meg til å se bildene av det ferdig pyntede bordet:)) Syntes og det var schmule kjedelig å lage serviett pomponger, men akk så dekorativt:))
  Hilsen Charlotte

  SvarSlett
 7. Stilig!! Jeg lager også slike til min datters konfirmasjonsfest, men jeg skal henge de opp i taket, og ha liggende på gavebordet. Lokalet som vi skal være i trenger en piff;0) Jeg har benyttet Ikea sine store middagsservietter, og lagt sammen 7 stk. slik at jeg får ekstra store. Synes det blir lekkert jeg:-) Gleder meg til å se flere ideer fra deg;0)

  SvarSlett
 8. Kjempelekre!
  Jeg lærte å lage sånne sist gang jeg var i Danmark for et par uker siden. Da ble det brukt mørkeblå til en barndåp. Og da fant jeg ut at sånne skulle jeg lage til bursdagen min. De er jo så dekorative.
  Kos deg med serviettballene (eller boller - hehehe)
  Klem Elin!

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)