fredag 11. mai 2012

Badesesongen er i gang....


 ...her i prinsesse huset. For å få litt avveksling til alle tanker rundt konfirmasjon  har jeg begynt å sy tykke Tilda badedamer. Er det noe som får tankene mine bort fra ting som gjestelister, serviettbrettting og blomsteroppsatser, så  er det disse smålubne damene med badehette og badelaken under armen.
To små dager igjen til konfirmasjon og jeg kjenner spenningen krible i magen. Skulle nesten tro at det var jeg som skulle stå konfirmant.


Men så roer alt seg... Neste uke skal jeg ha 4 dager fri og dagene skal brukes til å kose meg med interilrprosjekter som har måtte vike for gjestelister, kransekaer og taler. Det første jeg skal starte med er å handle flere liter hvitmaling! Vinduskarmene i tv stuen skal endelig bli hvite. Tv stuen skal også få seg en omgang med malerkosten. Det samme skal dører og karmer. Hvis jeg ikke er lei hvitmaling for en stund da så får jeg se om jeg gyver løs på dører og karmer i hoved etasjen også.
 

Fredag er en herlig dag. Først er det jobb så er det rett på postkontoret å hente en mystisk pakke som har kommet. Mystiske pakker er alltid spennende og spesielt når man ikke har bestilt noe. Det er det som gjør det hele så mystisk.

Men nå er det på tide å få i seg litt kaffe før jeg skal  steke lapper  til frokosten og synge bursdagssang for datteren før jeg stikker på jobb.


Ha en fin fin fredag!


6 kommentarer:

 1. du må ha en fin dag på jobb og lykke til med komfirmasjon. kjempe søte tilda der hun står:) klem fra yvonne.

  SvarSlett
 2. Kule tildaer. Digge de:). Grstulerer med datteren og lykke til med komfirmasjonen. Ønske deg en fin dag på jobben og god helg!
  Signe

  SvarSlett
 3. Wow - du er virkelig flink!!!
  Så stilige!!
  Lykke til med konfirmasjonen!!
  klem Heidi :)

  SvarSlett
 4. Hihi,kjempefiiin Tilda dukke:)
  Så spennende med konfirmasjonen,skjønner godt at det kribler i magen;)
  Ønsker dere masse lykke til!
  Klem Caroline

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)