torsdag 29. mars 2012

Planlegging av festbord


Datteren vår skal konfirmeres denne våren og innimellom prosjekter, feriereiser, hest og jobb, planlegges det konfirmasjon. Jeg har trålt nettet for tips, gode ideer til festbord og fine blomsteroppsatser i flere måneder men det er jammen ikke lett når man ikke ser skogen for bare trær.
Så jeg har måtte lage min egen inspirasjons mappe med bilder fra nettet og jeg har skrevet ned alle tips og gode ideer som jeg har kommet over. Planen begynner endelig å ta form og jeg storkoser meg med å brette små kuvertgave esker mens jeg sitter her å planlegger talen.


Jeg har bestilt lysposer i brannhemmende papir som skal stå på alle bordene utenom selve festbordet. Jeg har prøvd meg frem med å lime på bilde av datteren for å se hvordan det ble med lys i.Posene kjøpte jeg på Panduro og kostet en hundrelapp for 10 stk. Kan selvfølgelig brukes flere ganger og hvis du stikker hull i kanten å fester en tråd kan de henges opp. Det er bare fantasien som setter en stopper for hvordan man ønsker å dekorere dem hvis man i det hele tatt ønsker å dekorere dem. Jeg synes de er vakre som helt hvite også jeg.
Det er alltid hyggelig å kunne gjøre litt ekstra så jeg har kjøpt inn små gave esker som skal pyntes med  en enkel sløyfe enten i brunt, dus rosa eller hvitt ( har ikke helt bestemt meg enda) Hva som kommer til å legges oppi gave eskene blir en liten overraskelse til gjestene i konfirmasjonen ;O)


Har du noen gode tips og ideer for å lage en flott fest dag for både konfirmant og gjester, så blir jeg veldig glad for at du deler det med meg.Jeg ønsker alle som er innom en flott og vakker vår kveld!

15 kommentarer:

 1. Dette kommer til å bli nydelig, Elin!! Så søtt med gaveesker til gjestene..... Alt du kommer på!:)

  Å for ei nydelig jente du har!!!!

  SvarSlett
 2. Du og du for en pen datter!!!! herlige lyslyktposer, du får det til!

  klem

  SvarSlett
 3. Oj, så lekkert! Og så koselig med gaveesker!
  Dette kommer til å bli såå flott!

  Da jeg hadde konfirmant lagde jeg et album til sønnen min med bilder og minner fra barndommen, og hvor alle gjestene hadde hver sin side med bilde av seg selv og plass til å skrive en hilsen til konfirmanten. Jeg lot det være igjen noen sider bak i boken til å lime inn bilder fra den store dagen. Veldig koselig minne å ha, og kjekt for gjestene å bla i:-)  Klem

  SvarSlett
 4. Så spennende! Det er både koselig og arbeidssomt med festplanlegging; men det virker jo som du har det meste under kontroll allerede!

  Det beste minnet fra datterens konfirmasjon, er filmen jeg lagde til henne. Brukte bilder fra hun var født og fram til konfirmasjonen, og av henne sammen med de ulike gjestene. Hadde noen nydelige sanger som bakgrunnsmusikk. Det ble mange lommetørklær oppe rundt bordet da... ;-)

  Lykke til med planlegging! Håper vi får se konfirmasjonsbordet; det er alltid så hyggelig!

  :-)

  SvarSlett
 5. Så flotte det ble de lysposene og søte gaveesker.
  NYDELIG datter du har!!!!
  Kos deg med konfirmasjons forberedelsene

  Klem

  SvarSlett
 6. Så nydelig datteren din er!!!
  Fantastisk flott pynt du fikser altså;)
  Jeg har konfirmant jeg og, men det er gutt, og han bryr seg ikke om noe som har med bordene og festen og gjøre, hihi, men tipper det kommer til og gå i sort, hvitt og blått:)

  Jeg prøver og finne tips på nett jeg og, men syns det er så lite av det... kankje det kommer litt mer nå i mai, her er det ikke før i september:)

  Lykke til med planleggingen:)

  SvarSlett
 7. Oj - det ser ut som du er i god gang ja. Så nydelig jenta du har :) Like på mammo si. Trur eg må innom bloggen din om to år eg, når det er min tur og ha konfirmant - for eg likte veldig godt det eg såg her, Elin!

  Klem ELi

  SvarSlett
 8. Dette så nydelig ut, Elin!
  Flott datteren din er! Kos deg masse videre med forberedelsene
  og god helg
  Klem Tonje

  SvarSlett
 9. Dette ser virkelig flott ut.. har også en konfirmant til våren, slutten av april.. det er siste mann hos oss..
  Lykke til med forberedelsene..

  Hvis du ønsker å prøve lykken på et gavekort-ønsker jeg deg velkommen inn på bloggen min ..I morgen bør du følge med =))

  ha en fin fredag

  Kerstin

  SvarSlett
 10. Nydelig Elin- og en nydelig datter!! Jeg lurer på hvordan du fåt til å laga monogram?

  God helg og God Påske!!

  Mvh Janne

  SvarSlett
 11. Hei :-)


  Dette ser ut til å bli nydelig! Og en nydelig datter også ser jeg :-)

  Ønsker deg en flott helg :-)

  Klem

  SvarSlett
 12. Ramlet innom bloggen ved en tilfeldigvis via Maleriet. :-)

  Fine ting du forbereder til din vakre konfirmant! Jeg har også en konfirmant i år og synes det er vanskelig å finne ut hvordan alt skal være...

  Hvor har du bestilt innbydelsene?

  Marianne :-)

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)