søndag 11. mars 2012

Noen fordeler med å være blogger er det jo...


Nei, det er ikke bare noen men riktig mange fordeler... Det har alltid vært veldig hyggelig å blogge men de siste dagene har det vært ekstra kjekt. Man treffer nye mennesker man ellers aldri ville ha kommet i kontakt med, man får tilgang til inspirasjon i bøtter og spann, jeg blir invitert på alt mulige arrangement og jeg har til og med kommet gratis på bussen fordi jeg jeg er prinsesse! ( det der var faktisk ganske stilig...fordi bussjåføren var en mann)
Denne gangen var jeg så heldig å få den nye vår og sommer katalogen til Princess slik jeg kunne titte og begeistres tidligere enn andre. Katalogen er å få tak på i alle Princess butikkene fra 16 mars.


Og jeg må ærlig innrømme at jeg ble begeistret og jeg  kommer til å få et aldri så lite problem med å ikke svi av mer penger enn jeg burde på nyhetene  deres denne våren. 

Fargepaletten på de tingene jeg bare må ha er dus rosa, beige, dus blå, grått og lilla. Jeg er rett og slett blitt litt forelsket!
Katalogen er virkelig inspirerende. Fra de herligste  duse farger på den ene siden til en eksplosjon i en farger når man blar om til neste side.
Her er det noe for alle enten man liker det romantiske, retro, industri eller bare ønsker å kjøpe noen nye håndklær uten å henge seg opp i stil i det hele tatt. 


Jeg har allerede funnet noen favoritter som jeg ønsker meg til hjemmet.Vatt teppe i dust blått med prikker, puter i romantisk stil ( må innrømme at jeg allerede har kjøpt en av putene)  og nye deilige håndklær. Og hvis jeg da skulle ha penger til overs så hadde det vært fint med nytt sengetøy i økologisk bomull. 

Mens jeg blar videre i katalogen og drømmer om vår og 
sommer må dere ha en riktig fin søndagskveld.


10 kommentarer:

 1. Utrolig mye fint der, ja! Falt for et teppe med blå ruter. Mulig det havner i Ingeborgstua. :)

  SvarSlett
 2. Åh, så heldig du har vært. Den katalogen skulle jeg også gjerne hatt. ;)
  Klem Madelén

  SvarSlett
 3. Se her var det mye fin inspirasjon.
  :) Liker råsaaaa!
  Ønsker deg og en finfin kveld!

  SvarSlett
 4. Mye fin inspirasjon... må nok innom Princess og få katalogen :) Elsker vatterte tepper :)

  SvarSlett
 5. Ja der ser det ut til å være lett å la seg friste over evne. Er vel egentlig litt glad for at ejg ahr litt reisevei til alle slike fristende butikker. Eller det er en her i nærheten som har mye fint. Vanskelig å gå ut derfra uten noe i en pose.
  Ha ei herlig uke :)

  SvarSlett
 6. Så heldig du har vært:) Vi andre får bare glede oss til 16 mars og la oss bli inspiret da.
  Er nok noen ting og tang derfra som kommer til å komme ned her i sør:))

  Ha en fin kveld!!

  SvarSlett
 7. Så masse fint!

  Farleg info det der ;-)

  SvarSlett
 8. Ja, vil tro det er noen fordeler for bloggprinsesser, skulle bare mangle ;) Hyggelig bussjåfør da, hihi.

  Princess har stadig veldig mye fint og fristende, så da får jeg bare glede meg til å se katalogen selv 16.mars eller der omkring ;-)

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)