torsdag 23. februar 2012

Skattejakt på loft og i kjeller...


Hei og god morgen.
Der er torsdag  allerede og uken går for fort. Jeg skulle hatt stoppet tiden, bare bittelitt for det er så himla kjekt å ha ferie. Jeg har koset meg med å ordne her hjemme i nesten en hel uke nå, jeg har hatt god tid til å få alle sofatrekkene mine hvite igjen, vatt teppene har fått seg en omgang i vaskemaskinen og er nå klar til vår og sommeren. Og jeg har fått gått på skikkelig skattejakt her hjemme ( det føles nesten slik iallfall)

Ting som jeg ikke har sett på lenge, lett etter eller glemt bort at jeg hadde har nå blitt funnet og jeg koser meg med å ta flere av tingene i bruk igjen. Og jeg har fått gitt ting som så sårt trengte det, et etterlengtet malingstrøk. Nå er alt klart til både selskapeligheter, journalister og vår ;o)


I dag skal det bakes og pyntes for om  noen timer kommer mine kjære svigerforeldre til lunsj. Hjemmelaget tomatsuppe, nybakte rundstykker og i anledning Sveriges nye tronarving blir det kläddkaka med gredde och hallon til dessert. GRATULERER SVERIGE!


Jeg har enda flere prosjekter som spinner rundt i hodet mitt. Ting som må prøves ut. Det er akkurat som det aldri tømmes men bare fylles på. Interiørblader og blogger er kilden til fantastisk mange fine ideer.  Jeg blir glad av slikt :O) 
Denne rammen var beige og ikke til bruk for noe til å bli en oppslagstavle i hvitt med en misjon om å både se fint ut og holde orden på forskjellige saker og ting på vaskerommet.  Små lapper, gamle kort, vaskeinstrukser osv, blir holdt på plass med klesklyper. Nå fremstår rammen som rene kunstverket og lyser opp en ellers så trist og grå vegg. 

Men dere nå skravler jeg i vei. Jeg må sette igang å bake rundstykker og kake hvis jeg skal bli ferdig til besøket ankommer,så vi får snakkes.

Jeg ønsker alle som stikker innom en flott dag.


7 kommentarer:

 1. Så kult det var med hønsenetting i den flotte rammen (som du sikkert har spraymalt).... nyt hjemmelaget tomatsuppe og rundstykker, det hørtes helt fortreffelig ut. Nyt dagen!

  SvarSlett
 2. Så dyktig du er..
  Eg som har vinterferie og nesten gjort ingenting.. men godt det også.-
  Måtte innom nyheitene for å lese meir om tronarvingen du skreiv om :-)

  Ha super dag!

  SvarSlett
 3. Hallo Elin!
  Ja, utrolig godt med ei uke fri og man får tilbake litt arbeidslyst når sola kikker inn gjennom vinduene. Deilig å få vasket og rusket opp litt. Herlig ramme du har malt. Blir sikkert både tøft og praktisk på vaskerommet ditt. Kjekt!
  Kos deg videre og nyt dagen med besøk og greier. Heldigvis noen dager igjen fremdeles.

  Klem Trine

  SvarSlett
 4. Så gøy med mange prosjekter :-)

  SvarSlett
 5. Deilig med noen dager fri.

  Tid til å pusle rundt og flytte på ting, finne frem det man har glemt i loft, kjeller og skap og få gleden av det igjen på nytt.

  Er selv i vårstemning, noe som preger bloggen for tiden. Titt gjerne innom!

  Nyt resten av vinterferien!

  SvarSlett
 6. Det ble en kjempekul ramme!! Praktisk og pen :)

  ha en strålende fin dag

  SvarSlett
 7. Ser ut som du har masse spennende på gang.Kos deg med besøket =)

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)