mandag 16. januar 2012

Sånn på ekte...


Vi er enda ikke helt friske i prinsessehuset men i dag ( bank i bordet) er feberen i min kropp på vei ned og jeg kjenner glede over å ta fatt på haugen med skittent tøy. Haugen har historie helt tilbake til sist helg så det er litt å ta av...
Det var ikke lenge Eva var i paradis før feberen blusset opp igjen på lørdag  og det ente med besøk på både legevakt og vaktapotek i går kveld. Sånn! Man spøker liksom ikke med bihule og halsbetennelse sånt uten videre...
Jeg kjenner at jeg er sykt klart for vår, varme og lage lyse ettermiddager. Siden jeg ikke kan få det ønsket oppfylt sånn nå med det samme, blir fine blomster og inspirerende bøker en god erstatning.
Jeg kjenner meg så himla glad her jeg sitter. Jeg har sånn en lykke følelse inni i meg. Litt sånn takknemlighet over å være sykt mye friskere enn det jeg var i går. 
I morgen har jeg fri, ikke fri for at jeg er syk men ordentlig fri. Ekte fri! Da skal jeg kose meg med å komme enda litt lengre ned i haugen med skitne klær, jeg skal skifte på senger, lufte, snekre ferdig hyllen jeg har begynt på og jeg skal gjøre sånne ting som er helt vanlige å gjøre når man har fri og ikke syk....11 kommentarer:

 1. Så kjekt å høre at du endelig er på bedringens veg, og kan nyte dagene igjen! Så ut som noen riktig fine bøker! Ønsker meg nye bøker å drømme meg bort i;)
  ha en fin fridag i morgen!

  Klem fra Hanne:)

  SvarSlett
 2. Beautiful flowers and I love the books.
  Hugs
  Erna

  SvarSlett
 3. Du får nok nyte våren via lesestoff foreløbig, for det blir ei stund å vente. Ønsker deg en fin uke!

  SvarSlett
 4. Godt du er på bedringens vei......spennende bøker du har der.

  God bedring forsatt og en fin kveld til deg

  Klme

  SvarSlett
 5. Stakkars deg som har vært så syk! Ja nå trenger vi virkelig vår. Hos meg står pelargoniaene i vinduskarmen med masse grønne blader. Dvs de som var så unge at jeg ikke turde å sette de på garasjeloftet. De gamle traverne står der ute. Åhh, som jeg gleder meg til å sette i gang med hagesysler igjen! Ekstra stas er det når man får så mye vårinspirasjon fra blogglandia :-).

  SvarSlett
 6. Huff, stakkars deg! Humøret stiger flere hakk når man kjenner at det går den rette veien:-) Kos deg med flotte bøker i kveld og klesvasken i morgen:-) God bedring!!!
  Klem:-)

  SvarSlett
 7. Godt å høre at du har kommet deg. Masse god bedringstanker sendes deg :)

  Ønsker deg en fin mandagskveld
  Klem Tonje

  SvarSlett
 8. Hei, Herlige bilder og god bedring med godt lesestoff...klem Siv

  SvarSlett
 9. Næmmen stakkars deg da vennen! Huff, ikke noe gøy å være syk, så godt å høre at du er på bedringens vei. Holde sengen i flere dager, er vel ikke noe særlig for ei turboprinsesse^^,) Ta vare på deg selv nå da, les og kos deg så er du nok snart på beina igjen tenker jeg!

  God bedring!
  Go`klem, Anita:)

  SvarSlett
 10. Skønt billede af den lille stedmor, et rigtig forårs tegn - dejligt, og så godt du er ved at være frisk igen :)
  Jeanett

  SvarSlett
 11. Bilden hade en vår känsla..Vackert..Ha en fin dag och skönt att du är frisk igen.=)

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)