mandag 30. januar 2012

man skal aldri si aldri...


Tv stuen har blitt tatt tilbake og nå er det dette som møter deg når man kommer opp trappen. En fin plass til å kunne gjøre lekser eller sitte å blogge.  Jeg har tidligere skrevet at jeg ønsket litt røffere stil her oppe og er på god vei. Ingen blonder eller pasteller her....enn så lenge :O) Man skal aldri si aldri for plutselig melder behovet seg for sukkertøyfarger og litt romantisk dill men akkurat nå har jeg ikke noe særlig behov for akkurat det.Kjenner dere denne igjen? Kommoden var knallrød sist helg. Ny farge og nye knotter. Valget av knotter endte til slutt på enkle hvite runde kuler.
Gitaren er ikke min men datteren sin og den står der bare for den er kul. Ingen av oss kan kan egentlig spille gitar med et unntak at jeg har lært meg  gitarriffet til Deep Purple ( introen til smoke under wather). Ikke mye å skryte av og når man har spilt dette riffet for 98 gang på fest begynner festdeltagerne å bli lei. Belive me!  Men noe skikkelig gitarspilling kan vi ikke men som jeg skrev tidligere....man skal aldri si aldri.


Mandagen er her og jeg skal bruke den til å bare kose meg med litt kreative sysler, tv og glede meg over at i morgen er det fridag uten noen avtaler.


Men først er det middag som gjelder. Her blir det lapskaus i dag. Enkelt, sunt og veldig godt. Etterpå skal datteren og mannen på sprangtrening ( det er datteren som rir sprang...bare for å få avklart det  hi-hi) Og jeg skal dra frem litt papir, saks og diverse stempler når jeg først har huset for meg selv et par timer.

Jeg ønsker alle som er innom en fin fin mandag.

10 kommentarer:

 1. Kommoden ble fin den. En koselig kontorkrok på loftet.
  Gitar lærte jeg å spille i 6-7 åts alderen. Men nå spiller jeg sjelden. Etter jeg ikke kunne synger lenger pga lammelsene i stemmebåndene, er det ikke det samme å spille heller syns jeg. Ikke så vanskelig å lære seg å spille gitar visst en har ei enkel bok å lære fra. Lykke til :)
  Ha en god kveld :)

  SvarSlett
 2. Koselig ! :-) Elsker skrivebordet ditt forresten :-)

  SvarSlett
 3. Så fint det ble! Nydelig gammel stol og kommoden ble så fin med hvit farge og kule knotter!

  SvarSlett
 4. Det så veldig koselig ut ja :D

  SvarSlett
 5. Det ble veldig fint! :)

  Moro å ommøblere litt :)

  jeg skal bruke mandagskvelden til å male gangen vår :) Håper jeg snart får den bloggbar! :)

  SvarSlett
 6. Un ambiente bello e raffinato!.....e che bel blog!
  Ciao
  Luci@

  SvarSlett
 7. Lekkert♥
  Du er flink
  Kommoden ble flott med litt maling..

  klem fra Lill

  SvarSlett
 8. Nydelig vennen:)
  Kjempekoselig krok:)

  Håper alt står bra til om dagen,
  ikke noe sykdom og sånt!

  Stor klem:)

  SvarSlett
 9. Fått ny linse nå vennen? Hihi vi hadde jo gitartimer med påfølgene eksamen på førskolelærerlinja. For å si det slik, jeg synes veldig synd på den læreren som skulle høre meg og at jeg endte opp med en såpass grei karakter det. Kan jeg ikke forstå. Kjekt å se deg og de andre idag:) god klem

  SvarSlett
 10. elsker den pinnestolen!! fint det ble.. :)

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)