onsdag 4. januar 2012

JanuarkjøkkenDa har huset  kjemisk fritt for julepynt og det føles deilig! Det eneste vi jobber med nå er kjøleskapet og andre ting som godteri, pepperkakedeig og flere flasker med gløgg. Jeg har 3 bokser med IKEA sin pepperkakedeig liggende igjen etter julens "skal" gjøre men som vi ikke rakk dette året. Pepperkakedeigen skulle hatt fremstått som en gedigen pepperkake villa men så langt kom vi aldri.  Litt rødt finnes fortsatt på kjøkkenet i form av gamle melsekker, kjøkkenhåndklær og noen Falby mugger men ikke nok til å skape julestemning.


En gammel krakk som ble kjøpt på antikk messe har fått seg en omgang med hvitmaling og huser nå en av husets 4 nyinnkjøpte husfred.  Med en tenåring i den rette alderen i huset får vi håpe at disse plantene lever opp til navnet sitt. :O)Januar er den perfekte tiden for å friske opp ting i hjemmet med et malingstrøk eller to. De to første månedene av året er alltid rolige her i hjemmet. Det skjer ikke så mye og man går liksom bare å venter på at man kan slippe våren inn og komme seg utendørs i vårsola. Vårsol er noe vi kan se lenge etter for i skrivende stund hører jeg stormen " Emil" ule, så det er bare å legge klar malerkoster og hente inn flere rester med maling.   Mens Emil uler ute skal jeg  kose meg inne med dagens første  kaffekopp, lese e-poster og nyheter før jeg starter på dagens matpakkesmøring :O) 

Jeg ønsker alle som er innom en deilig onsdag 


16 kommentarer:

 1. Beautiful, you are a true inspiration...
  Kind regards from Amsterdam
  Erna

  SvarSlett
 2. God morgen Elin. Ja vist er det godt å få ut julen når den er over. Koselige bilder. Ønsker deg en fin dag i stormen. Merethe

  SvarSlett
 3. Så kjempe koselig januar kjøkken :)
  Ha en fin dag! Klem fra sara

  SvarSlett
 4. Det er så koselig på kjøkkenet ditt, Elin! Nå fikk jeg et nytt tips av deg også, å henge opp ku-fløte-mugga, det har jeg ikke tenkt på, hihi. Ha en fin dag! Klem fra Eli;)

  SvarSlett
 5. Kjempekoselig kjøkken, Elin. Så mange fine detaljer.

  SvarSlett
 6. Så fiine januarbilder fra heimen! :-)
  Her råder jula enda noen dager, men har fått både primula og hortensia i hus.. ;-)
  Pepperkakedeigen er det jo bare å hive i fryseren, like god når du tar den opp igjen i november 2012! :-)
  Ha en riktig fin onsdag!

  SvarSlett
 7. God morgen!
  Så vakre detaljer fra kjøkkenet ditt som vanlig! Likte så godt knaggen med brødfjøl og håndkle, minner meg om at jeg ikke har fått skrudd opp knaggrekke til denne bruken selv enda(tar litt tid å få detaljene på plass i nytt kjøkken)
  Husfred er veldig fint og pynter fint opp, så lenge de er fine;)
  Ha en flott dag!

  Klem fra Hanne:)

  SvarSlett
 8. Hei Elin!:) Tove er hun med antikken?Det var jo lurt..:)
  Ellers så hadde det vært koselig med en luftetur i løpet av dette året ja..:)Alltid koselig å lese bloggen din...er liksom min "dagens avis..";)Godt nyttår til deg også Elin!
  Ha en flott onsdag!:)
  God klem:)

  SvarSlett
 9. Hvor ser det bare hyggeligt ud.

  Ønsker dig og dine et rigtig Godt Nytår.

  Knus Fra Susi

  SvarSlett
 10. Koselige bilder du viser fra januar kjøkkenet ditt. Har merket en del fra "EMIL" her hos oss også i natt. Trodde benken ved inngangsdøren skulle ta seg en tur en stund, men den står der fortsatt :)

  Ha en super onsdag
  klem Heidi

  SvarSlett
 11. Kjempefine bilder en tidlig morgen. Var ute å gikk tur i stormen i går og holdt på å blåse bort. Takket de ekstra svangerskapskiloene da som holdt meg på bakken..hehe

  Godt nyttår til deg!

  SvarSlett
 12. Elsker bildene dine <3 ser superkoselig ut!

  SvarSlett
 13. Selvom jeg elsker jula så syns jeg det er deilig å rydde den ut....det er herlig når man kan begynne å pynte til jul, men når kalenderen viser januar da bare MÅ jeg få ryddet den ut fortest mulig ....

  Flotte bilder fra januarkjøkkenet ditt :-) Masse inspirasjon å hente der :-)

  Klem fra Rita

  SvarSlett
 14. Kjempeflott hos deg :))Flotte ting du har :))
  Klem Bente

  SvarSlett
 15. Hej Elin. Sikken et smukt køkken fuld af inspiration. Det ser bare så hyggeligt ud. Fortsat god dag. Dorthe

  SvarSlett
 16. Jeg vil give dig fuldstændig ret i at det kan føles lige så rart,at få pakket julepynten ned, som når man finder den frem.
  Vi er også igang med at få frisket lidt op herhjemme og glider os til forårets komme :)

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)