tirsdag 3. januar 2012

Energi av pastellTirsdag og fridag! 

Det var en myk start på jobb i det nye året. En planleggingsdag og så fri. Det var deilig å begynne igjen etter en lang juleferie. Ferie er deilig men egentlig liker jeg hverdagene best. 
 I dag har jeg har fult opp med å komme til bunns i et berg av klær som skal vaskes, julepynt i tredje etasje skal pakkes bort og mens jeg gjør dette går jeg å nynner for meg selv her.   Julen er en deilig tid men du og du så deilig det er når alt stæsjet er pakket bort, huset virker så mye renere enn før, mye  friskere og det er akkurat som huset får en ny start med det nye året.

Selv om det enda er mørkt ute og dagene er korte så synes jeg rosa, turkis og mint grønt virker som en skikkelig energibombe Hvitmalingen også! 
Den har kommet frem og på kjøkkenøyen ( jeg dekker den med avispapir å så maler jeg i vei...) står både skodde og krakker. Noen får seg et nytt strøk med hvitmaling mens andre ting aldri har vært malt før...iallfall ikke av meg.  Nye interiør ideer har dukket opp, energien er tilbakevendende og symaskinen er snart reparert. Da kan det vel egentlig ikke bli bedre :O)

Ha en fin fin tirsdag!

8 kommentarer:

 1. Man gleder seg alltid til julen og alt den fører med seg. Men jammen er det godt og pakke den bort igjen og. sånn er det bare...
  Nyt fridagen
  Klem Tove

  SvarSlett
 2. Kjente også at det fristet med litt "vårfarger" etterhvert...:)Håper på litt bilder av alt som får ny look etterhvert nå da?:)Spennende:)
  Kjenner også at jeg har alt for mange ideer for tiden...:)
  Ha en nydelig fridag Elin!!Kos deg masse:)
  God klem
  camilla:)

  SvarSlett
 3. Der beskrev du hva jeg føler på en prikk;-) alt blir lysere og lettere nesten som blanke ark etter julen! Blir nok ikke lenge før vårfargene sniker seg inn! Nyt fridagen og klesvasken;-)

  Klem fra Hanne:-)

  SvarSlett
 4. Godt nyttår til deg Elin!!

  Enig med deg, pastell nå er lekkert og herlig. Jeg elsker januar og rosa lys og tulipaner i de skjønneste farger på kjøkkenet!

  Gleder meg til nok et bloggår jeg også!!

  Kjempeklem fra vakre Lierdalen ♥

  SvarSlett
 5. Godt nytt år :-)
  Enig med deg at det er koselig å pynte til jul, men det er kjempegodt å få det ut, jeg skal prøve å få tid i morgen, kassene er bært fram så da er det bare å fylle de.
  Klem
  Brit Eva

  SvarSlett
 6. TROR DU HAR STAVET NAVNET PÅ BLOGGEN DIN PÅ HEADEREN DIN FEIL! OM DU IKKE HAR BLITT EN "PRINSSE" DA? ;)

  SvarSlett
 7. Happy New Year 2012!!
  May all your wishes, hopes and dreams are fulfilled;
  the joy and hope, are your faithful companions along this year.
  Hugs, Laura.

  SvarSlett
 8. Å Så fresht innlegg!! Får også energi av pasteller:-) Gleder meg til å følge bloggen din videre. Legg ut noen av prosjektene dine da!?

  Trenger litt inspirasjon. Her i huset har malingen med å stivne i spannet før den rekker å komme dit den skal...;-)
  Klem Therese

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)