onsdag 18. januar 2012

Forandringer i tredje...
Hei folkens.
Jeg inspireres ofte at interiørblader og jeg skal ikke legge skjul på at jeg har og bruker enorme summer i løpet av et år på magasiner.
Jeg kjøper mange forskjellige og selv om mitt hjerte er hvitt, lyst og landlig blir jeg ofte inspirert av magasiner som er  både er retro-inspirert  og trendy.

Jeg vil nok tørre påstå at jeg har en like stor samling av nettopp denne gruppen interiørblader som de bladene som omfavner den landlige stilen.
Studio er en nykommer som jeg rett og slett ble litt forelsket i. Jeg digger designet og layouten på bladet ( muligens fordi jeg har med meg utdannelse som grafisk designer og Mac operatør i ryggsekken) og bladet er en skikkelig vitamin innsprøyting spekket med gode kreative ideer.Lyst og landlig i hovedetasjen og litt røffere stil i loftsetasjen er det nye prosjektet vårt. Litt røffere som i litt mer tre, litt mer metaller, litt mer farger og kontraster.

Da jeg leste bladet Studio kom jeg over et bilde som jeg bare forelsket meg i.  Jeg faller lett for grafiske ord og  uttrykk. Så jeg måtte bare lage min egen versjon av dette bildet, til å ha  på veggen oppe i Tv stuen.
Nå må jeg bare finne en passende ramme og så skal det opp på veggen.


Nå om dagen er det altså litt sånn kaotiske tilstander her. Jeg ønsker å gjøre mest mulig, forandre mest mulig og få mest mulig gjort på kortest mulig tid. Mannen hadde en beskrivende kommentar i går før vi la oss.....

" Du er veldig flink til å rydde men herregud  som du kan rote"


:O)

Jeg ønsker alle som er  innom en fin fin 
onsdag og vips så er det snart helg :O)

11 kommentarer:

 1. Dekkende kommentarer fra mannen, ja, kjenner meg igjen i det du skriver, det har lett for å bli litt kaotisk her og der.....spennende med fornyelse, lykke til.

  SvarSlett
 2. Ja den kommentaren har jeg fått her også:)

  Studio er et flott og inspirerende blad.

  Nyt dagen:)

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 3. God Morgen =)
  Interiør blader bare MÅ vi ha, jeg også bruker mye penger på dette! Heldigvis er vi to som leser dem!

  Det er deilig med nye blader nå i Januar etter jula, få inn litt nye ideèr og inspirasjon etter all jul!

  Gleder meg til å se resultatet hos deg som jeg gjør med alt annet du gjør i hjemmet!
  Jeg følger med...stort sett =)

  Ønsker deg en kjempefin dag rotekoppen !!!!!

  Gode klemmer i fra meg

  SvarSlett
 4. Eg syns eg hørre S, hihi.... Og eg må jammen meg sei eg kjenne meg igjen i den kommentaren og, hihi. Savne deg masse vennen og håbe me treffes snart:) shopping i sandnes hadde ikje ært feil en dag;) også en kaffi og kake på kinokino ...mmmm ha en fin dag vennen. Her ska d ryddast, for itte eg har tilbringt dagene på sykehus, så er det BOMBA her. Og selvfølgelig komme fysioterapauten hjem idag, så då må eg springe rundt som en tornado, jaja effektiv måte å få rotet vekk på med besøk iallefall;)

  SvarSlett
 5. Har forresten snart ny rekord i innkjøp av interiørblader når eg tilbringe dagene på sykehuset, hihi trur de i kiosken kjenne meg igjen snart

  SvarSlett
 6. måtte le litt her....kjenner meg godt igjen...her ser det helt kaotisk ut....pusser opp rommet til sønnen og alt står i stua og gangen ( vi har bare 1 plan)
  Håper å få igjen huset i kveld!
  Takk for tipset av interiørbladet...så spennende ut :-)
  klem tone

  SvarSlett
 7. Likte den kommentaren fra mannen din, tror min kunne finne på å mene det samme!!
  Alltid morsomt med noen forandringer - uansett om de er store eller små ;o)
  Ønsker deg en fin fin dag - full av forandringer!
  KLÆMM!!

  SvarSlett
 8. Flott kommentar fra mannen,likte den godt.og interiørblader er aldri feil,kan ikke få for mange uansett stil.Ha en flott dag videre,klemmer hege

  SvarSlett
 9. He he, ler av kommentaren!
  Men, det er nok ofte sant!
  Før orden kommer kaos synes ofte jeg;)
  Ha en flott dag!!!
  Klem

  SvarSlett
 10. Ja, det går sannelig med noen kroner til interiørblader her i huset også. Men noen låner jeg på biblioteket. Men favorittbladene kjøper jeg; slik som Studio. Det var jo virkelig bra, og slettes ikke bare for de med en liten leilighet.

  Lotte

  SvarSlett
 11. Hei, Takk for tipset. klem Siv

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)