mandag 14. november 2011

Tv stuen


Det er lenge siden jeg har tatt bilder fra  TV stuen vår. Den hvite Ektorpen som tidligere stod her oppe ble byttet ut med to beige som tidligere stod nede. Plassen oppe ble noe mindre men det er iallfall flere sitteplasser til flere ungdommer på kveldene, uten at de må sitte oppå hverandre ufrivillig ;O)


I sist uke ble noe av pynten byttet ut og siden vi er så "heldige" å fortsatt ha furu tak så prøver jeg å ikke ha for mye mørke ting her oppe.
Englevingene er nye etter at mine som jeg hadde med som pynt til julemarkedet, ble solgt til ei trivelig dame som ønsket seg rosa englevinger.


Siden det ikke blir så mye symaskin tid fremover så har jeg tatt ut døra fra arbeidsrommet. Døren kamuflerer flere stygge skruhull i veggen. Til våren tenker jeg det er på sin plass med et par strøk maling både i tak og på vegger.


Jeg kan nesten titulerer meg som en retro-dame når jeg viser dette bildet. Klumpen er så avleggs som det kan få blitt men den funker enda ( tv en altså) Man blir veldig fort vant til å ha flatskjerm og når man sitter her på kveldene å ser på klumpen så blir man faktisk bare irritert over hvor lite bildet er. Klumpen skal ut og opp på veggen skal en passe stor flatskjerm. Det har mor bestemt!

Jeg har fri i morgen og kvelden, (natten) og morgendagen skal brukes til kreative interiør prosjekter her hjemme.
Ha en deilig mandag.

12 kommentarer:

 1. Sweet angel wings, I adore....i would like to have one like this too!
  Hugs, Barbara

  SvarSlett
 2. Haha! Før jeg leste "ufrivillig" tenkte jeg at ungdommer liker da ofte å sitte mer eller mindre oppå hverandre :)

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 3. Nydelig rom!
  Her beholder vi boksen til den ryker. Syns det er så unødvendig å kaste vekk penger når vi faktisk har en tv som fungerer til akkurat det den skal :)

  SvarSlett
 4. Ser rigtig godt ud.flotte englevinger.Knus Else

  SvarSlett
 5. Hejsa igen Elin kan se jeg stadig står i din blogliste som By Fogt vil du være sød at ændre det til stjernesysler for det er det blogen hedder By Fogt blev jo pludselig slettet :-( Kram Else

  SvarSlett
 6. Änglavingarna är så söta!! Det spelar ingen roll om man har en tjock eller platt TV tycker jag (jag har båda) de är lika fula!! Just nu är jag inne på att ha ett gammalt fint TV-skåp att gömma eländet i när man inte tittar på TV. Ha en bra kväll och fixardag imorgon. Ha det gott Maria

  SvarSlett
 7. Ha ha, vi har også en "klump" i TV-stuen oppe. 12-åringene klager sjelden, men 15-åringene satser heller på å jage oss ut av stua når det er filmkveld ;) På hytta har vi en enda større klump (widescreen) - og den blir stående så lenge som mulig, den blir garantert ikke årsak til hytteinnbrudd!!!

  Blir spennende å se resultatene av natten og morgendagens kreative aktiviteter.

  Ha en flott uke!

  Klem Linnette

  SvarSlett
 8. Ja, tv er liksom alltid i veien, samme hvor flat den er, ikke et pent syn i stua! ! Men endelig har jeg fått den gjemt i et nydelig møbel! Den skulle du sett! Kjempegreit å slippe se den store firkanten hele tiden :) men så har jeg ikke så koselig tv krok som du har!
  Ha en fin kveld :)

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)