søndag 13. november 2011

Gammeldags godteri


Godteri i gammeldags emballasje, er noe jeg virkelig er svak for. Jeg faller for fristelsene gang på gang og til jul er det ekstra stas å kunne servere delikatesser fra spesialforretninger som selger slike ting. Nå har jeg gjemt unna flere poser med karameller, mandler overtrukket med sjokolade, flere av disse boksene med små deilige drops i og sjokoladetrøfler. Karamellene og mandlene ligger i fine gråpapir-poser med vintage bilder som etiketter Helt siden det gamle kjøkkenbordet vårt ble flyttet inn i stuen har jeg kost meg med tanken på å kunne bruke dette som et goderibord til jul. Gamle fat med frukt og julekaker, stettfat med diverse konfekt, karaffel i krystall, vakre glass på stett,  fine boksene med drops og brune gråpapir poser med annet deilig godteri.

Englevingene er vakre der de henger på lysestaker i fattigmannsølv. Prinsessen på lysestakene spankulerer for øyeblikket rundt iført utvasket superundertøy ;O)
Jeg ser frem til en deilig rolig kveld etter en travel helg. Det samme ønsker jeg til dere. En fin kveld og en deilig mandag 
16 kommentarer:

 1. Åååå... så herlige bilder!!
  Sikkert godt også ;)

  Klem Anette

  SvarSlett
 2. Så flott!
  Og godt å spankulere rundt akkurat som ein vil ;-)

  klem

  SvarSlett
 3. Helt perfekt. Ikke bare smaker det godt, men så er det dekorativt og fint også.
  :) Susanne

  SvarSlett
 4. Hei :-)

  Så koselig med slike esker :-)
  Og fine bilder :-)

  Ønsker deg en flott ny uke :-)

  Klem

  SvarSlett
 5. Det bordet gleder jeg meg til å se når det er fylt opp med julegodt. Kjenner meg igjen i det å kjøpe julegodt i gammel embalasje. Det er bare så flott. Men slike kremmerhus og sinkbokser med drops av div.slag blir ikke spist her i huset. Men kjøper det gjør jeg fordi det er så flott som pynt. hehe.
  Håper du har en flott mandag :)

  SvarSlett
 6. Så fiiine godteriesker! Nydelig med engler på. De passet så godt til den andre pynten du har.
  Også veldig søte bånd du viser bilder av i innlegget under. Jeg fikk jammen lyst til å ut å prøve å få tak i noen slike bånd, til å lage litt julesteming med.

  Klem fra Bente

  SvarSlett
 7. Hejsan, va roligt att du kikade in hos mig..... Du har en jätte mysig blogg, precis min stil. Kram Sofia

  SvarSlett
 8. Cara Mengatasi Pengapuran Plasenta13. mars 2019, 04:22:00

  Thanks for the information, this is very useful. Allow me to share a health article here, which gods are beneficial to us. Thank you :)

  Solusi Tepat Pengobatan Kanker Nasofaring
  Cara Mengobati Penyakit Meningitis
  Pengobatan Alami Infeksi Telinga Tengah

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)