mandag 7. november 2011

Julemarked del 1


Hei på dere!
Da var det kommmet inn flere bilder fra Julemarkedet. Oxana ( en av løedamene) har vært flittig med å ta bilder. Det samme har bloggeren Paulines krok. Ranghild har også send noen til meg ( plutselig ble jeg litt usikker på om det finnes to Ranghilder som skal sende bilder siden bildene er ganske like) 
Hvis det skulle være flere som har bilder fra Julemarkedet til Løedamene i Westernbyen, hadde det vært kjempefint om dere kunne dele med meg siden det ble lite tid til å fotografere i går.

Bildene kommer i flere innlegg siden jeg har lyst til å vise dere som ikke fikk oppleve julemarkedet hvor fint det ble og så ønsker jeg å ha det som et minne selv her på bloggen.Føst ut er Kirken. Her stilte Sari og Camilla ut sine ting. Camilla maler de vakreste bilder og småmøbler og Sari som driver interiørbutikk i Stavanger ( Swedish Greace) hadde med seg gamle møbler som hun har pusset opp, teksiler som hun lager selv og diverse andre interiørting fra Butikken. Det første jeg la merke da Sari kom med tingene sine lørdag kveld var de fantastisk store kransene med eucalyptus som hun selv har laget.

Neste stopp var hos Tove som mange kjenner som Villa Rosa Tove. (Det er en stor mulighet for at du kan ha støtt på henne der, smilende bak disken) Hun lager de vakreste papirskatter. Hun sier så enkelt at hun lager" kort og sånn med decopage" men det er den enkleste formuleringen jeg har hørt. Kortene er utrolig vakre og decopage har fått en ny mening etter å ha sett kortene og tingene Tove lager.Arnhild er solstrålen selv. Hun har et talent for kortlaging. Hun har flere ganger hatt kortene sine i scrappebladet" et trykk" og så broderer hun kort! ( noe som må være den minst innbringende hobbyen i hele verden) Tenk den tiden det tar å lage et kort...


Lene lager smykker og ikke lager hun bare smykker men hun  lager de aller fineste. Lene blogger og det var slik jeg kom i kontakt med Lene første gangen for et år siden ( eller var det to?).


Nå skal jeg kose meg med å styre og stelle hjemme, forberede ting til advent og kose meg med å bare lage småting til meg selv.  Det er fridag i morgen og jeg ser frem til en lang og deilig kveld foran tv-skjermen uten et eneste hjerte å stappe eller krampe i tommel og pekefinger etter å ha sittet i flere timer med en synål i hånden.


Ha en deilig kveld.

9 kommentarer:

 1. Så mye lekkert! Og så kjekt å ha julemarked i sånne flotte omgivelser!
  Gleder meg til flere bilder:-)

  Klem

  SvarSlett
 2. Ja der var det mye flott å se. Gleder meg til fortsettelsen.
  Ha en herlig fridag :)

  SvarSlett
 3. Så kjekt at det er flere som har tatt bilder!!
  Som du sier, vanskelig å ta bilder i trengselen, men en kjekk dag var det iallefall for meg som besøkende!
  Nå har jeg sendt deg mail også.. ;-)

  SvarSlett
 4. Dette så utrolig flott ut. Mange fine ting og ikke minst utrolig flott lokale.
  Kan tenke meg dere storkoste dere ja:)
  Kose deg masse med forberedelser til advent:)
  Klem Elin!

  SvarSlett
 5. Det ser jo helt nydelig ut alt dere har fått til der;) skulle ønske jeg bodde nærmere:) Da skulle jeg kommet å kjøpt giraff med rødrutete kjole, har forelska meg helt i den:) (så hvis du skal selge en slik en, elle tilfeldigvis skulle ha en igjen så vil jeg gjenne kjøpe:)

  Klem

  SvarSlett
 6. For et nydelig sted å ha julemarked på:)

  Håper du fikk solgt alle tingene dine:)

  Nyt uken!!

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 7. Her skulle jeg ha vøri! Så mange flinke damer, og så mange fine ting! Takk for titten, og ha en fin dag!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)