torsdag 24. november 2011

Julebutikk Åpning til Helgen

Hei!

Adventssøndagen er veldig nær og mange har allerede hengt opp stjerner i vinduene, funnet frem adventsstake og annen pynt som man ønsker advent og julen velkommen med.  Sånn er det her også.
Et lite skjær i sjøen er at jeg har pådratt meg en urinveisinfeksjon og på grunn av jeg reagerer på antibiotikaen, er formen så som så. Toalettet har vært min beste venn i et par dager nå. Heldigvis kjente jeg en liten forbedring i dag så jeg satser på å være klar for Tradisjon tro Julebutikk Åpning på Ålgård blomster førstkommende søndag.
Da skal lokalene til Ålgård Blomster være julepyntet etter alle kunstens regler og vi som kommer på besøk denne dagen vil få servert gløgg og deilig julestemning.Har du ikke vært på Ålgård blomster før så er søndag den rette dagen å besøke dem på. Butikken er alltid fantastisk flott og man kan gå der i flere timer å bare suge til seg julestemning, skravle å kose seg.  Åpningstiden er 14-18.
Og denne helgen ( 25-27 november) er det også -20% på alle gave og interiørartikler.

Lokalene til Ålgård Blomster er gamle Fabrikklokaler som strekker seg over to etasjer. Blomster og interiør i en skjønn forening.

Ønsker du å ta en titt men vet ikke helt hvor det er så kommer vei beskrivelsen her:
Kjør inn med Statoil  på Ålgård,  kjør til høre igjennom rundkjøringen, forbi det kjøpesenteret som heter " Stasjonen" videre til venstre igjennom neste rundkjøring og følg veien mot Bryne, forbi Magneten kjøpesenter og så ligger Ålgård Blomster i en gammel stenbygning på venstre side av veien  (Rett foran de store leilighetene i hvitt og grønt)


Håper vi sees!

Jeg ønsker alle som er innom en trivelig torsdag. 

10 kommentarer:

 1. oh my god... what a wondefurl shop...i love it.. i desire to come there....now...:-(((
  kisses
  simona

  SvarSlett
 2. Jeg vil til Ålgård *ler* 2012 blir mitt år, da satser jeg stort med friskt hjerte og kommer på besøk!

  Dakar deg da, masse go bedring med urinveiene dine!!!

  Stor førjulsklem
  ( er lov det nå?! )
  MOna

  SvarSlett
 3. Uffda, urinveisinfeksjon er ikke godt, I know! Kjøpte persillerot med grønt på en gang. Kokte opp det grønne og silte det og drakk som te. Det hjalp. Ellers vet jeg at de har spesielle dråper og kapsler på helsekosten. God bedring! Sukk, for en flott butikk, og for et vakkert juletre. Klem fra Eli:)

  SvarSlett
 4. Definitivt den flotteste blomsterbutikken som finnes!! Min mor og jeg er alltid innom når vi er å besøker slekt på Ålgåtd. Kanskje det blir ett besøk i helgen? Uansett så gleder jeg meg til å se den julepyntet butikken.
  Ha en god dag og god bedring

  Klem

  SvarSlett
 5. Kanskje jeg må prøve å rekke innom der også en tur på lørdagen. Mange ting en skulle ha gjort på dei to korte dagene en har til rådighet.
  Fredagen går turen til Egersund på julebord. Har ikke vært i Egersund på mange år, så det er sikekrt noe spennende å få med seg der også visst en reiser tidlig nok.
  God bedring til deg og ei riktig god helg :)

  SvarSlett
 6. Butikken ser bare helt fantastisk ut Elin - skulle gjerne vært innom der!!

  God bedring til deg - håper du snart er "oppe og spretter" igjen.. ;)

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 7. Hei Elin
  Takk for fint innlegg - vi gleder oss til jul og bringe julepynt/julestemning hjem til folket.
  Snakkes gjerne i helgen, hvis formen er fin til at du kan ta turen innom
  Kine

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)