torsdag 20. oktober 2011

Simpel christmasSimpel christmas er et ord jeg liker å bruke når noen spør hvordan jeg pynter til jul... noen svibler i en kopp, kongler, grener og mose.

Bruk hva man har liggende i skuffer å skap. Ta en titt allerede nå å se om du ikke finner små fine ting som kan brukes i dekorasjonene til jul.
Ting som datteren har laget opp igjennom årene blir blandet sammen med fattigmannsølv, rød rutete sløyfer og naturmaterialer. Til sammen blir dette personlig og akkurat passe mye pynt.

Jeg venter enda litt med svibler for det er for tidlig selv for meg med å starte julepyntingen, men på julemarkedet blir det nok kjøpt inn noen med meg hjem. Det samme er denne berømmelige blogg planta  Corokia, som skrives så mye om på bloggene. Den vet jeg at Ålgård Blomster kommer til å ta med seg på markedet. Den må jeg bare ha!


Jeg gleder meg stort over å lage pynt selv. Denne juletrepynten laget jeg i fjor og kostet nesten ikke noe i det hele tatt. Det eneste du trenger er en skriver til datamaskinen, litt lim, noen bånd til oppheng og  små kakeservietter. Skriv ut fine bilder fra nettet, klipp dem til slik de passer i sentrum av kakeserviettene,  Lim bånd,  to og to servietter sammen  slik at båndet kommer i mellom serviettene.


Julestrømpene ligger pakket å klare til å bli solgt på julemarkedet. Pels, lin og røde maileg bånd skaper en litt røff men fin stemning. Jeg synes disse passer inn i de fleste stiler og har selv noen i en mindre utgave.
Jeg har  hentet flere små mini juletrer til pynt i  "Løedamenes eget landhandleri"  Når markedet er ferdig skal de få bli med meg med hjem å gjøre nytten som pynt både ute og inne.
Simpel Christmas... er små mini juletrene som står rundt om i naturen og det eneste du må huske på er å vanne dem. Da står den helt til neste jul om du vil.

Ha en fin torsdag

9 kommentarer:

 1. Nydelig pynt!
  Ja, du har nok helt rett. Det enkle er ofte det beste.
  Koselig med litt førjulsstemning og tips, så man kommer i julemodus. Nå er det jo under 14 dager til november, og litt ut i november starter i alle fall jeg med litt "julekos".
  Klem fra Bente

  SvarSlett
 2. Tiden fram mot jul nå går veldig fort.Det enkle er ofte det beste,Keep it simple. Veldig fine de kakeserviettene. Jeg laget noen vintage tags i går, synes de ble fine iallefall tatt i betraktning av at jeg aldri har gjort det før. :) Det blir nok et lite innelegg om dem. Lykke til med løesalget, skulle ønske jeg bodde nærmere.

  Klem fra Kari

  SvarSlett
 3. For noen nydelige kopper du har sviblene dine i! Må skaffe meg noen slike, kanskje i Amsterdam til helgen :) Og de strømpene var akkurat slik jeg drømmer om å få sydd til ungene! Tusen takk for inspirasjon Elin!

  SvarSlett
 4. Hej ! Kan du kolla om du fått min adress.. Undrar om det är något fel då jag ej fått min Tilda bok som jag vann...
  Hoppas det ornar sej.. Kanske det är posten som har tappat bort paketet...
  Kraam
  Sanne

  SvarSlett
 5. Hei prinsesse elin,det er utrolig nydelige ting du lager.gleder meg til løemarkedet,håper formen er ok,så jeg kan ta en tur.
  Ha en kreativ uke,klemmer hege

  SvarSlett
 6. Hvor ser det bare hyggeligt ud.
  Er også mest til det enkle.
  De julesokker er bare så fine.

  Ha´en dejlig faten.

  Knus Susi

  SvarSlett
 7. Hei Elin :)
  Alltid koselig å titte inn her hos deg ღ så mange fine innlegg... Og ja, enig med deg: det enkle er ofte det beste ღ Kjempesøte de kakeservietten du har laget ღ og det samme med julestrømpene ღ herlig... Ønsker deg en flott fredag og helg som kommer. Stor klem fra Mette

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)