mandag 17. oktober 2011

Hjem, hjem -deilige hjem...


Det er så deilig å være hjemme igjen!

Det er først når man kommer inn dørene hjemme å får satt seg ned at man virkelig kjenner denne følelsen. Og det er først når man har vært borte fra sitt eget hjem man skjønner hvor mye man setter pris på det.
Det er mandag morgen. Jeg våknet av meg selv alt for tidlig, men jeg tror det kommer av at jeg savnet kaffe fra egen kaffemaskin, roen, datamaskintid og at jeg har hatt en ukes ferie og er skikkelig uthvilt selv om det har vært noen travle dager i Oslo.


Jeg lovet bilder fra et par av butikkene som jeg var innom i Oslo, og som jeg virkelig anbefaler å stikke innom hvis dere er på storbybesøk.
De to øverste bildene er fra Chicas & Venner. Butikken har jeg besøkt tilsammen tre ganger og den er like vakker hver eneste gang. Her finnes et godt utvalg av interiør og klær. Det er så flott med disse interiør butikk damene. De smiler alltid. Man blir utrolig godt humør av disse smilene de sender og småpraten over disken.
Butikken er ikke så vanskelig å finne frem til. Gå opp Bogstad veien ( hvis du kommer nedenfra slottet) til du kommer nesten til krysset Bogstadveien/ Kirkeveien. Se etter Jacob Aallsgate på venstre side (spør inne på en av butikkene som ligger der) og se etter et rødt og hvitt skilt med denne logoen på


Country chic er den andre butikken jeg var innom og  som ligger lengre nede i Bogstadveien på høyre side ( til venstre hvis du er på vei nedover)  i Vibes gate. Dette er mitt andre besøk i denne butikken. Butikken har tatt inn mye spennende fra Utlandet og man kan gå i evigheter å titte. Her finnes alt i fra Kopier av vakre skole plansjer til møbler importert fra Østen.  Vakre detaljer, fine utstillinger og igjen en utrolig  en hyggelig og smilende dame bak kassen.

Men dere....nå er det tid for kaffe....husets kaffe, fra vår egen kaffemaskin. Den har jeg virkelig savnet...

Ha en deilig mandag.

Husk: Den blir akkurat så fin som du selv gjør den til.
10 kommentarer:

 1. Velkommen hjem!!

  Så bra at alt var vellykket og skal si du fikk besøkt noen nydelige butikker...bra H&M falt i smak;)hihi

  Nå gleder jeg meg til å selvfølgelig til å se varpene dine??

  Håper du får den beste mandagen!!

  Stooor klem!

  SvarSlett
 2. Hei, og god morgen Elin du skjønne :)
  Herlige bilder og takk for tips... Kan tenke meg det er godt å være hjemme til sitt eget og egne rutiner ja... deilig ღ kos deg masse med kaffe, data og andre gjøremål - og ha en strålende dag, stor klem fra Mette

  SvarSlett
 3. Beautiful!!I just love all ...

  SvarSlett
 4. Hei Elin og velkommen hjem igjen! Ja, det er som du sier deilig å komme hjem til seg selv etter å ha vært bortreist. Du fikk jo med deg mye på den tiden du var i Oslo, flotte bilder du har tatt. Jeg leste innlegget om regnværstapasen din og den så veldig god ut, skal lage den i morgen...egentlig hadde det passet fint å lage den idag som det regner..hihi... Ha en fin dag! Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 5. Hei på deg Elin!
  Ser at du har funnet frem til alle mine favorittbutikker her i Oslo - butikker jeg må innom til stadig, for å handle, eller kanskje bare å titte og få inspirasjon :)

  Ha en fin dag gode du!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 6. Vilka mysiga butiker .. Du varit i .. Borta bra men hemma bäst .. Det stämmer .. Kram Jeanette. Kallebodalantliv

  SvarSlett
 7. Heisan søte du og velkommen hjem igjen :)
  Bort bra men hjemme best.Kos deg masse.
  KLæmmer Susanne

  SvarSlett
 8. Herlig å kjenne på den følelsen!
  Herlige butikkbilder du viser.. masse "sikle" ting der ser jeg!!

  Ha en nydelig Tirsdag i morgen!
  Klem fra Solveig!

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)