søndag 2. oktober 2011

Endelig...


God søndag alle sammen. Det er deilig å være tilbake igjen...

Det var en deilig følelse å våkne opp å kjenne at kroppen var tilbake til det normale igjen. Det klør nemlig i fingrene etter å få sette igang med kreative sysler. Det ble lite med det i uka som var.

Jeg har brukt morgentimene i dag, til å surfe på blogger, oppdatere meg på mail og kose meg med kaffe. Sommeren som dukket opp her i helgen er over å det er duskregn og surt ute. Men jeg er så takknemlig for at formen er stigene at jeg bryr meg verken om det regner eller snør. I dag skal jeg bare kose meg her hjemme med å være kreativ, lage fårikål og få unna husarbeid. 



Tidligere i høst pyntet jeg utenfor med gamle, rustne spader og verktøy. Et fint blikkfang men også fordi jeg i mange år har likt gamle redskaper. Jeg husker at det som startet  min samlingen av redskaper. Enn gammel hånd-drill som jeg reddet fra en container hos mannens tante. De kasta oppi containeren og jeg lå oppi den å kastet ut igjen...hi-hi  Jeg reddet mange fine ting fra den sikre død på dynga den dagen!



Høst er tiden for sanking. Jeg er så heldig at hvis jeg går 50 meter mot sør finner jeg de fineste kongler, mot vest de vakreste lerketrær, mot nord de fineste gamle grener. I dag skal jeg gå mot vest. Selv om det regner. Jeg har en hel uke å ta igjen, må vite....

Jeg ønsker for hver og en av dere som er innom- en deilig vakker dag. Jeg setter utrolig pris på at dere stikker innom.

13 kommentarer:

  1. Fine Elin! :) likte så godt biletet med konglekvisten og sinkhuset. Veldig stemningsfullt! Du er tidleg oppe som vanleg, du. Imponerande. Kos deg i dag. Trur eg skal vera litt krrativ og, vart inspirert ;) klem Lina

    SvarSlett
  2. Mmm fint at du er tilbake :)
    KOs deg masse med dagens syssler, av alle slag. Du vet jo virkelig hvordan man nyter, så gjør det du kan * smiler*

    Klem fra Klaffen

    SvarSlett
  3. hei,
    så bra du er på bena igjen.... ikke noe greit å være utslått av sykdom.
    ha en fin dag i dag, innendørs og ute!
    her gleder jeg meg bare til Tildas landliv-boka kommer. håper jeg finner noe jeg klarer lage. du er jo så flink til å sy!
    nyt søndagen,
    klem Tove i dronninghuset

    SvarSlett
  4. Godt at du er på beina igjen....Blir spennende å følge deg fremover mot jul...det er jo ikke lenge til. Jeg forbereder selv julemesse og grugleder meg...Ha en fin dag! klem Ragnhild

    SvarSlett
  5. Så deilig og være frisk igjen;)
    Kan tenke meg at du nesten får litt abstinenser når du ikke får gjort litt kreativiteter;))

    Ønsker deg en herlig søndag!

    Klem Line

    SvarSlett
  6. Godt at du er frisk igjen og kan ta til med dine kreative sysler ! Så koselig hos deg :-) Kjekt å bruke av naturen til å dekorere osv. Ha en fin og kreativ søndag :-)

    SvarSlett
  7. Hei Søta:) Så fine bilder du legger ut for tiden og ikke minst så bra at du er på bedringens vei. Men bloggen din er blitt så svær at jeg ikke få hele siden inn på skjermen. Jeg skjønner ikke hva jeg gjør gale? Alle linkene dine ligger på venstreside av skjermen, ergo er det dem jeg ser pluss halve innlegget-- kanskje det er noe gale med skjermen min?? SO LONG:) KLEM

    SvarSlett
  8. Vi har hatt samme værfenomenet her i vestfold også...nyyydelig med varmen og sola spør du meg :) men nå er det rufsete vær igjen, men det er jo som sier..helt gull for en kreativ sjel!
    Kos deg masse Elin :)

    SvarSlett
  9. Me gusta mucho tu blog, si te gustan las decoraciones florales, agregate a mi pagina www.centrodemesa.org solo te pedira una cuenta de gmail, un saludo

    SvarSlett
  10. Ja visst är det skönt att slappa... Bara ta morgonen som den kommer .. Och kaffe och lite bloggande ... Skönt att fixa inför höstens vindar nu ... Välkomnande arrangemang är kul att göra .. Ha det gott ! Kram Jeanette. Kallebodalantliv.. Skönt att du är frisk igen ..

    SvarSlett
  11. Godt at du er tilbake i god form igjen. Herlig krans med roser.
    Ønsker deg ei riktig god uke :)

    SvarSlett
  12. Hei så kjekt at du er tilbake,har jo vært innom og sjekket bloggen din,men har dessverre ikke orket å legge igjen en liten hilsen,formen er ikke helt på topp,men jeg gleder meg til å se resultatene fremover av dine kreativesysseler.og interiør bilder.like kjekt hver gang.

    Ha en flott og kreaktiv uke,klemmer Hege

    SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)