lørdag 24. september 2011

Fantastisk fangst og fantastisk lørdag :O)


Å våkne opp til lørdag og fri er så deilig! Et par fridager sånn innimellom slagene gjør både godt for kropp og sjel. Nå er ikke sjelen min så himla vanskelig å pleie. Det er bare å tenne et par levende lys og servere meg en kopp deilig kaffe så er jeg egentlig fornøyd. En annen ting som gjør at sjelen trives er gamle ting. Gamle ting med sjel får meg nesten til å besvime av lykke.Lykken ble fullkommen da jeg kom hjem fra antikk og samlemessen med mer enn jeg turte håpe på. Jeg har lenge hatt en "jakt liste" over ting som jeg skal se etter/ jakte på, på loppis og antikk messer. I går kunne jeg krysse av to av tingene. En slik her vekt har stått på listen lenge.


Himmel så glad jeg ble da jeg fikk øye på denne vekta hos Aina ( en av utstillerne som skal delta på julemarkedet). Den er rett og slett nydelig!
Om den skal brukes i det daglige? Selvfølgelig skal den det! Den fungerer i beste velgående. Etter alderen å dømme er den mer pålitelig enn en slik digital nymotens greie. Man slipper til og med å skifte batterier


En slik liten krakk har også stått på listen over ting som man skal ha øynene opp for.  I går snublet jeg over denne hos en annen utstiller som skal delta på julemarkedet. Hos Tove.
Formen oppå krakken kommer også derfra og jeg denne er perfekt. Ikke så full av rust som jeg ønsket men det fikser vi ved å glemme den utendørs i noen uker. Til jul setter jeg i 4 kubbe lys, litt granbar og noen kongler og vips så har jeg en superfint adventsstake.Noe som ikke står på listen min er slike deilige pyntelaken med monogrammer. Jeg har mange og jeg mister all sunn fornuft når jeg ser noen fine. De finner veien i kurven uansett hvor streng jeg prøver å være med meg selv. Dette dynetrekket her er bare utrolig flott, utrolig hvitt og har et utrolig nydelig monogram. Solgt!

Har du ikke vært innom antikk og samlemessen på Figgjo, så anbefaler jeg at du tar deg en tur. Denne høsten er tingene finere, prisene mindre og utvalget stort.


Jeg ønsker alle som er innom en vakker lørdag

20 kommentarer:

 1. Hei Elin, så mye lekkert!!
  Skal si du har vært heldig, en herlig skattejakt ,))
  Ja det er virkelig godt det er lørdag ogfri i dag ;)
  Nyt av dagen og god helg vennen ,))
  Klemmer fra meg,
  Anki

  SvarSlett
 2. Hei!
  Den vekta var jo rett og slett vakker...heldige du :-) Skattejakt blant gamle ting og lopper er herlig:-)
  Nyt helga :-)

  Klem fra Rita

  SvarSlett
 3. Vackra saker du kommit över, vågen underbar, här planeras det oxå för julmarknad i november, ha en skön helg, kram VIOLA

  SvarSlett
 4. hei.
  åå så mye fint du fant, ekstra moro når det er noe man har på ønske lista,
  ønsker deg en flott helg,
  klem

  SvarSlett
 5. Se der ja, jakta var vellykka ser jeg! ;-)
  Jeg våger meg ikke ned dit jeg, kunne jo komme i veien for noen som er på jakt etter rustne skatter eller andre flotte ting... :-p synes jeg ser deg krabbende under bordene bortover..
  Her i huset har gubben reist på elgjakt idag, så jeg skal heller bruke helga til å rydde plass i fryseren til elgkjøtt! Fortsatt riktig god helg! :-)

  SvarSlett
 6. Så herlig fangst :D Skikkelig misunnelig. Synd det er for langt til Figgio for en dagstur, ellers skulle jeg tatt en tur ;)

  Ha en strålende helg :D

  SvarSlett
 7. Flotte skatter Elin!
  Skjønner godt at lørdagen er reddet, hihi;))

  Klem Line

  SvarSlett
 8. Hei elin,det var masse lekkert du hadde fått med deg,det var mange flotte ting på messen,fikk også med meg ett par ting,hadde bestemt meg at jeg bare skulle se og snope med øynene.hehe.

  Kjekt med fridager.ha en flott lørdag,klemmer hege

  SvarSlett
 9. Veldig mange fine ting du har fått deg vennen:) her hiver vi ting i container siden vi har en pga oppussing av badet, så da kan ingen nye ting komme inn igjen før det råder orden har jeg bestemt meg for. Har jo så utrolig mye at jeg vet snart ikke hva jeg har en gang, hihi. Men gamle tibg tas vare på. Begynner å komme meg i form også nå så d føles fantastisk!!! Håper de kommer på besøk etterhvert, kanskje vi kan møtes når du har fri en gang? Skal til helsestasjonen en gang neste uke tenkte jeg, kan jo kanskje møtes etterpå og ta en kaffi? Klem

  SvarSlett
 10. Hei;)
  For en fantastisk lørdag;)
  Vekten gikk rett inn hos meg. Og det lydelige sengetøyet.
  Her har vi jobbet i hagen og jaktet på "hybelkaniner"!!

  Ønsker deg en videre flott kveld;)

  Høstklem fra Ann-M.

  SvarSlett
 11. Åååååå heldige deg!...jeg fant 10 gamle skolekart på loppis her om dagen, ble så stormannsgal-lykkelig jeg også, måtte selvfølgelig ha alle 10;)

  Jeg er forøverig like lett å glede som deg...kaffe og lys er magisk! Nyt resten av lørdagen:)

  Stooor klem!

  SvarSlett
 12. Du er jo kjempeheldig! Så mange fine ting. Jeg har en slik vekt stående selv, men bruker den ikke. Tror jeg må ta den frem og ha den stående på benken. Krakken var også kjempefin, jeg har en slik stående som jeg skal pusse opp. Bra at du fant noe av det du ville ha. Ha en fortsatt fin helg !

  SvarSlett
 13. Her var det mye fint :) Lekker blogg!
  Ha en strålende søndag...

  SvarSlett
 14. Hei snuppa:):)

  STOR lykke å finne såå fine ting ja:):) Den lille krakken var supersøt og kommer til å bli kjempefin til jul:)
  Deilig med lørdagsfri:)

  Ønsker deg en superfin uke:)

  Klem Lise

  SvarSlett
 15. Den vekta var superfin. Så heldig du var.

  Ha ei fortrffelig ny uke.

  Klem Bente

  SvarSlett
 16. Så flotte skatter,vekten var jo NYDELIG..

  Ha en flott uke

  klem fra Lill

  SvarSlett
 17. Din heldiggris, dette var jo lekkert fra a til å!!

  SvarSlett
 18. SÅ mye lekkert à!! Heldige du!
  ;-) Klem S

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)