fredag 14. oktober 2011

Country chic i Oslo


God morgen! 
Å jammen er det ikke akkurat det. En forbausende god morgen her i Oslo.
 Jeg er oppe av gammel vane før fuglene og sitter her i hotellets lobby sammen med datamaskinen min og et tyvetalls ukjente mennesker som skal sjekke ut fra hotellet.
Gårsdagen ble lang og travel. Opp kl: 03:30, fly til Oslo, en runde i butikker  med datter ( hun skulle sondere terrenget til kommende dags shoppingrunde) så opp til Fornebu, se alt av konkurranser, heie på vårt lokale håp, Ingelin som forøvrig fikk en 5 plass og plassering. Tilbake til Oslo i 20 tiden. Peppe`s pizza og tilbake til hotellet og siden da har ligget i en dyp søvn frem til nå.

I dag blir det "O store shopping dag". Noe som jeg lader opp til med kaffe og å surfe nettet for butikker som jeg ikke viste om eksisterte men som bør besøkes.


En av butikkene som jeg har besøkt tidligere sammen med Emmeline, Karna og Christine med bloggen, Hvit stil var denne her. Country chic. En butikk som jeg tenker å besøke i dag også. Mens de andre antageligvis kommer til å saumfare Hennez & Maurits, Only, Bik Bok osv ( vi har med oss 4 14 åringer ) så stikker jeg den andre veien...opp Bogstadveien.  En nydelig butikk som etter det jeg husker, passer min smak og stil perfekt.


Etterpå skal jeg innom Home and cottage! Nå skal jeg ikke på-rope meg å være den største globetrotteren å har vært i Oslo to ganger de siste 4 årene! Disse to gangene er nå og i sommer på glansdagene.
Noe som forøvrig var noen veldig travle glansdager og ingen besøk på Home & Cottage.
Derfor blir min "jomfru tur" til denne butikken, i dag.
Den jeg skal innom ligger også i Bogstadveien. Men husk av erfaring etter glansdagene og tidligere bloggetur til Oslo, så er Bogstadveien lang....veldig laang og flere av disse butikkene ligger inni sidegater.


Nå skal jeg hente meg mer kaffe, planlegge dagen min å organisere resten av reisefølget mitt som enda ligger å sover.
Ha en deilig dag da dere!

10 kommentarer:

 1. Så hyggelig dagen kommer til og bli;)
  Jeg bor 20 min unna oslo-gryta, men er der veeeldig sjeldent;)
  Nesten så vi kan ta en hotell-weekend der og, hehe;)

  Kos deg med shopping ♥

  Klem Line

  SvarSlett
 2. Høres ut som du går en flott dag i møte :-)
  Kos deg masse med shoppingen :-)
  Klem fra Rita

  SvarSlett
 3. Hei vennen ! ♥

  Når du først er i Oslo, og på Majorstuen, bør du ta turen innom Chicas & venner som ligger i Jacob Alls gate 13. Interiør og klær, og de selger mine favoritt duft lys Yankee Candle. ♥

  Ha en super helg, kose dere masse ♥

  Stor klem fra Anette

  SvarSlett
 4. Kooos deg! Disse butikkene er jo bare fantastiske!...men du, jeg hadde slangt meg med på H&M for de har en herlig Home-avdelig i Bogstadveien!

  Ha en super dag!!

  Stooor klem!

  SvarSlett
 5. Regner med at du har en strålende dag i Oslo :) shopping & litt sjampanje ..?!og masse hest. Kos deg :)

  SvarSlett
 6. Regner med at du har en strålende dag i Oslo :) shopping & litt sjampanje ..?!og masse hest. Kos deg :)

  SvarSlett
 7. vKos deg i Oslo,

  Mormorskommode er en koselig butikk i sannergaten/th,meyersgt på grünerløkka.Lenge siden jeg har vært der,men Siv som eier den er kjempekoselig dame.Stikk innom om du har tid, 25 bussen fra majorstua,stopper rett utenfor :)

  SvarSlett
 8. Hei Elin, så hyggelig med Oslo tur! Og jeg er imponert over at du greide å ro i land ryddeprosjektet ditt....Ønsker deg en deilig lørdag!

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)