torsdag 21. juli 2011

FALBY butikken på Nørlev strand


Jeg må bare vise dere hva som skjuler seg bak den doble glassdøren her i stuen. Lukker man opp døren å tar et skritt inn forbi, havner jeg her! Falby sin sommerbutikk på Nørlev strand. Hvis du er i nærheten (butikken ligger mellom Hirtshals og Løkken) så anbefales det virkelig en tur.
Utenfor er det en deilig benk som mannen kan ta seg en pust i bakken mens mor er inne i butikken, eller du kan sende mann og barn litt  lenger ned i veien for å kjøpe is eller en tur på stranden.


Butikken har både Falby sine produkter men også mye mye annet. Falby butikkene har flotte priser som de fleste kan leve med.


Boksene er mange og nydelige. Disse må jo bare være med hjem...en hel haug av dem for min del. Det er vanskelig å bestemme seg så vi tar en av hver ;O) Er man litt smart så tenker man julegaver i Juli.


Mens jeg har vært her har en stor forsyning varer kommet fra House doctor. Stoler, bokser, kofferter, lemonade kasser osv. Jeg føler meg nesten som i himmelen og det tror jeg dere også hadde gjort om dere tok turen ned. Man kan lett slå av noen timer her uten at legger merke til at klokken tikker. Butikken har oppe fra 11 til 17:30


Flere av bildene er tatt i syv tiden i dag. he he. Jeg føler meg så privilegert å bare kunne lukke opp døren i stuen å gå inn i en av Danmarks fineste sommerbutikker. ( jeg har sett mange på alle mine turer her ned)  for å etterpå gå tilbake å kose meg med en kopp kaffe.

For dere som ønsker å stikke innom så kommer vei-beskrivelsen  fra HIRTSHALS til  SOMMERVEJ 1

1 Kjør lille heden vei mot Margrethevej
2 Sving inn i Snødergade
3 I rundkjøringen tar du 4 avkjøring ut på hovedveien
4 Finn Krustrupvej / rute 55
5 Sving til høyre inn på Skallrupvej
6 Sving til høyre inn på Nørre Møllevej
7 Sving til høyre inn på Nørlev strandvej
8 Sving til venstre inn i Sommervej
Å der midt i krysset på venstre side, er det store sorte huset med Falby sin sommerbutikk.
Lykke til og håper vi ses!
20 kommentarer:

 1. Skjønner godt du koser deg her, hvem hadde ikke gjort det?????
  Godt ikke turen vår går til Danmark i år, har ikke stor nok bil hihi….Lulla

  SvarSlett
 2. For en herlig butikk!:)
  Prisene er jo "gratis"
  Kos deg videre.
  Klem

  SvarSlett
 3. Så fin butikk.. skjønner at det er til danmark man burde dra:)
  ha en fin sommer vidre:)

  SvarSlett
 4. Du har jo ferie i selve Himmelen!! :) Skjønner godt at du koser deg max!

  SvarSlett
 5. Oi, takk for tips! Jeg drar til skallerup om ikke så lenge - skal prøve å stikke innom her :o)
  Klem J.

  SvarSlett
 6. Å himmel for et paradis, jeg falt jo fullstendig for putetrekkene jeg da, så fine og så billige. Kankje vi får ta en liten svipptur til Danmark...

  Kos deg masse videre.

  SvarSlett
 7. Åh...sååå mye fint til en billig penge. Tror je ville ha gått amok der! Godt je itte ska til Danmark i år. Det hadde itte busjettet tålt...spare,spare til neste år...hi-hi. Kos deg videre i skjønne omgivelser. Klem fra Elin:-)

  SvarSlett
 8. ah ! vilken butik att få komma till ..jag hade nog shoppat loss här ..så mycket fint ! problemet är bara att snart så har vi ingen plats kvar här ...men man får väl plocka bort något ..ha det bra ..kram jeanette.kallebodalantliv

  SvarSlett
 9. Bare en ting å si; HIMMELRIK!! Vi liiiiiiker Danmark ♥

  Kos deg masse videre! Klem fra Livy

  SvarSlett
 10. FOR EN DRØM! Tror jeg hadde gått amok der inne, nesten like så greit at jeg er laaaangt unna akkurat nå...

  Klem Kaja :)

  SvarSlett
 11. Heldiggris:) kos deg masse!

  SvarSlett
 12. Hejsa :O) Da jeg så dit indlæg tænkte jeg der må jeg simpel hen op en tur, og det har vi så været idag hvor er der bare hyggeligt og sikke en sød butik og en dejlig strand :O) Forsat god ferie her i Danmark. Klem Betina

  SvarSlett
 13. Setter veldig pris på at du viser vei til dette himmelske stedet. Du har det som "plommen i egget". Kos deg!

  SvarSlett
 14. Hei Elin
  Må bare si at veibeskrivelsen din kom i seneste laget. Var i Danmark for 2 uker siden, prøvde å finne denne butikken ( du hadde jo allerede da reklamert for den), men med bilen full av unger og mann + svigers på slep måtte vi gi opp. Da jeg kom hjem sjekket jeg google earth og det viste seg da at vi bare hadde vært noen 100 meter fra stedet der huset lå. Snakk om uflaks. Hadde det ikke vært for det utålmodige reisefølget mitt, hadde jeg vel kjørt rundt ennå og lett. Sånn er det å kjøre uten GPS!
  Kos deg en masse.
  Hilsen Katrine fra okka by.

  SvarSlett
 15. Hei igjen Elin!
  Hvis du har lyst å besøke et gigantisk kremmermarked, så kjør til Lagunen ( Hals camping ved Hou).Dette kremmermarkedet finner sted hver lørdag fra 10-15. Stedet heter Hou, ligger i Hals kommune og Ålborg storkommune. Ligger litt over 1 times kjøring fra der hvor du er. ca. 35 km sør for Sæby på østkysten. Du kjører bare tvers over mot sørøst på kartet. Dette ble litt krøkkete forklart, men du bør ta turen. Vi har feriert på Hou de siste 8 årene.
  Hilsen Katrine (igjen).

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)