søndag 10. juli 2011

Det er deilig...


Da var vi tilbake i Norge igjen og  som når man sier at borte bra men hjemme er best, så stemmer det for min del. Det var deilig å sette bena på Norsk jord, det var deilig å kunne skru på kranen her hjemme å ta seg et glass vann og det var deilig å kunne kaste papiret i toalettet etter bruk! :o))
Det eneste som var en virkelig stor overgang var å gå fra å ha 33 grader kl 22 i går kveld, til å komme på Sola til 13... det er 20 grader i forskjell det!
Koffertene vår veide til sammen ikke fult 40 kilo fordelt på 3 personer og vi kunne hatt med 60 kg. Det ble absolutt ikke den stor handelen på Kreta men litt klarte jeg å få puttet i kofferten før vi dro. Olivenolje, oliven såper og Raki ( brennevin som smaker drit men som jeg bare måtte ha med allikevel i mangel på andre ting å kjøpe)
Madonna figuren fant jeg på en bokhandel og for 4 Euro var den min. Perfekt match til hjemmet vårt.


De 10 første dagene av ferien har vært late så nå klør jeg i fingrene etter å sette igang med forskjellige prosjekter. Malerkosten ligger klar, rosebed og diverse prosjekter i hagen står også å venter på meg. Jeg gleder meg. Deilige sommerlige etterlengtede prosjekter som jeg har lyst å bruke ferie til. Å når jeg har kosa meg hjemme en liten uke, ja da vender vi nesen mot Danmark. Det kan rett og slett ikke bli en bedre ferie.

I dag skal jeg nyte søndagen hjemme, lese blogger, finne frem symaskinen å bare "gal"kose meg med å ha ferie.

Ha en nydelig søndag.

7 kommentarer:

 1. Fin figur!
  Ja æsj, raki, men jeg skjønner deg.
  Nå er det jo litt fint vær, så lenge det varer :)

  SvarSlett
 2. Hei og velkommen hjem...
  Ønsker deg en fin dag
  Klem Tove

  SvarSlett
 3. Fin figur och jättefin kudde. Kram Johanna

  SvarSlett
 4. Jeg synes også overgangen på temperaturen ble litt stor ;).. Jeg var på husmorferie i Kato Stalos for 3 uker siden...nyyyydelig! Gjorde absolutt ingenting. Men full av krutt vel hjemme igjen. De lyse lange sommerkveldene her i nord er noe helt for seg selv..så helt enig, borte bra men hjemme best

  SvarSlett
 5. hei.
  ja hjemmebest hihi,
  flott madonna til en grei pris,
  ha en fin dag vidre,
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 6. Hørtes utrolig deilig ut. Hva slag ferie i Danmark skal dere ha?

  SvarSlett
 7. Virker som om du har hatt og kommer til å få en superduper ferie. Det er så deilig å noen uker med reising og noen uker med hjemmesysler og stillhet. Kos deg masse videre. jeg teller 4 1/2 arbeidsdag til jeg starter min ferie...

  Klem Kaja :)

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)